2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم

علی اوجی تو جوکر ۱ با لهجه قزوینی حرف میزدن اونجوری صحبت میکنن اکثرا🤔🤔

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

شاید کرد اونجا زندگی کنه ولی در اصل برای قزوین نیستنبله من قزوینی ام

اها گفتم‌که اصالتا از کجا‌ اومدن

ما تازگی اومدیم آبیک یکی دوبار اومدم قزوین

ی روستایی هم بود حصار بود اونجا بیشتر لهجه قزوینی‌داشتن

بامزه بود خوشم اومد😁

لایک نکن دوستم🌱

من ندیدم اون فصلش روولی بعضی حرف ها رو کشیده میگنببم جان میگن، بالام‌‌جان میگن

شنیدم😍😍

خیلی قشنگ فارسی با لجهه حرف میزدن 

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

اها گفتم‌که اصالتا از کجا‌ اومدنما تازگی اومدیم آبیک یکی دوبار اومدم قزوینی روستایی هم بود حصار بود ...

عزیزم به سلامتی

اتفاقا روستای حصار یکی از فامیل هام چند سالیه که اونجا زندگی میکنه من بچه بودم رفته بودیم اونجا

دیگه نرفتیم الانم به تازگی رفتن زیباشهر