2777
2789
عنوان

بین این اسما کدوم⁉️لطفا همه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 38 پست
عه زده دو هفته تا تولد باقی مونده که😂😂 نه قشنگه منم دوست دارم

طلا هم دوست داشتم حس با ارزش بودن میده !

یکی گفت یکی اسمش طلا بوده همش میگفتن طلا کشید پایین😐😂

میدونی کلا جدیدا علاقه مند شدم به اسم مادر بزرگ ها مثل همین طلا و نبات و دلی و… اصلا این اسم ها بوی اصالت بارون شمال و درخت نارنج میدن 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا هم دوست داشتم حس با ارزش بودن میده !یکی گفت یکی اسمش طلا بوده همش میگفتن طلا کشید پایین😐😂 میدو ...

من که شمالیم نیاز به بوش ندارم بغلمه😁😂

ولی قدیمی نیست اینایی که میگی منم خوشم میادد

پرنسا هم دوس دارم حس با ارزش بودن میده

خوندم عزیز الان تازه خوندمقشنگهه😂😍من ترشی دوس دارم اسم نی نیمو میزارم ترشک کوچولو😂😂

منم ترشیجات خیلییی بیشتر دوست دارم ولی نمی‌دونم چجوری بگم این اسم‌ها وایب خوبی دارن برای من

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

من که شمالیم نیاز به بوش ندارم بغلمه😁😂ولی قدیمی نیست اینایی که میگی منم خوشم میاددپرنسا هم دوس دار ...

وای جدی میگی ؟ پرنسا رو میخواستم بگم گفتم ول کن😂 تو اولین نفری هستی که تو سلیقه اسمی با من هم عقیده ای 

ولی من متاسفانه تو تهران دودی زندگی می‌کنم 

شمال هم مثال بود خواستم بگم کلا وایب خوبی دارن برام

من پرنسارو نمیگم که ففط دختر خودم باشه😂😂تهرانم زیباست من اونجاهم زندگی کردم

اره ولی مشکلاتش بیشتر از زیبایی هاشه ! ترافیک و آلودگی و …