2777
2789
عنوان

مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 32 پست
مرد بیشرف خب اون زن بیشرف تره که میره اشیونش رو رو آشیونه یکی دیگه بنا کنه

مردی ک هرزه باشه عزیزم کاری ب مطلقه و مجرد نداره و هر جوری باشه هرزه بازیشو میکنه

پس گارد نگیرین ب هم جنساتون

اگه مرد ادم باشه و حیوون نباشه سرش تو کار و زندگیشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردی ک هرزه باشه عزیزم کاری ب مطلقه و مجرد نداره و هر جوری باشه هرزه بازیشو میکنهپس گارد نگیرین ب هم ...

تازگیا ک مد شده با زن متاهل هم کار دارن

اصلا واسع ی عده مهم نیس طرف شوهر داره

تازگیا ک مد شده با زن متاهل هم کار دارناصلا واسع ی عده مهم نیس طرف شوهر داره

بعضی مردا از حیوون هم کمترن و فقط ب ماده بودن طرف فکر میکنن

چ زن چ مرد تا خودش نخواد کسی باهاش کاری نداره خودشون میخان ک میرن سمت این کثافت بازیا و هر دو طرف به یه اندازه مقصرن

عزیزم اگه زنی هم سالم باشه هیچ مردی نمیتونه باهاش ارتباط بگیره زنا کرم میریزن متاسفانه

مردا کرم نمیریزن؟؟؟

مردی ک درست باشه متعهد ب زن و خانوادشه چزا باید بره دنیال زن؟ حالا یا اون زن قبول کنه یا نکنه

این مرده ک شروع کننده این کثافت کاریه

یه جوری حرف میزنی انگار شوهراتون عقب مونده ذهنی هستن عقل ندارند شعور ندارند که یه زن چه مجرد چه مطلق ...

بیخیال همجنس زنی سالم باشه که نیستن متاسفانه اکثرا حتی اگه مرد بدترین مرد روی کره زمین باشه رو نمیده پس کرم از زنا هست 

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

مردا کرم نمیریزن؟؟؟مردی ک درست باشه متعهد ب زن و خانوادشه چزا باید بره دنیال زن؟ حالا یا اون زن قبول ...

مرد کرم ریخت زن محل نده  چرا باید وارد رابطه با مرد متاهل بشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

یه جوری حرف میزنی انگار شوهراتون عقب مونده ذهنی هستن عقل ندارند شعور ندارند که یه زن چه مجرد چه مطلق ...

یجور میگن انگار مردا و شوهرای اینا گوهر نایابن و همه ریختن فقط مخ اینا بزنن

خب خودشون کثیفن میرن دنبال کسی مث خودشونو پیدا میکنن