2777
2789
عنوان

ازدواج

223 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان من ۱۸سالم یه مدت خب از کلاس هفتم پسر عمموم رو میخواستم اون الان ۲۳سالشه تا کلاس نهمم میخواستمش بعدش فهمبدم که رل داره و یکی دیگه رو میخواد اون موقع خانوادش گفتن دختر عموتو بگیر دختر خوبی ولی اون رل داشت و گفت که مثل خواهرم منم تصمیم گرفتم فراموش کنم و ببعدش از طرف پسر عمم علاقه دیدم برام پیام میداد دختری که نمازش قطع نمیشد برای اولین بار گول خورد حدودا سه ماه تو رابطه بودییمم بعدش خیانت شد چ دردایی کشیدم و تخما کردم ولی بازم دوسش داشتم تا چهارسال ک الان کلاس دوازدهمم و امسال کنکور داررم و در حال حاضر اوتم فراموش کردم سخت بود خب چهارسال ولی الان دیگه حسی بعش ندارم 

ولی حس میکنم هنوز رو پسر عمومم کراشم پدرشم میگه فقط دختر عموت زن تو خلاصههه دیگه خودشم بی علاقه نیست یجاهایی گفته از من ولی من دیدمش ک با خیلی دخترا رل بوده و اینا یجورایی ک اسمشو میزارن لاشی بتظرتون میتونه بعد ازدواج درست بشه؟

یا خدا فقط

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با منم ارتباط نمیگیری یه کامنت بذارم 😐 دو دقیقه آروم بگیر ببینیم کی به کیه

وا چه حرفا میزنی تو واقعن که وقتی نمیتونی ادمو راهنمایی کنی قضاوت نکن عزیزم 

من دختری نیستم ک بخام رل بزنم و داشته باشم یه بار تو عمرم رل زدم اونم هزاران بار اشتباه کردم و پشیمونم لطفا قبل از قضاوت اول خودتون رو بسنجید 

نه خوب نیس

عزیزم میشه بهتر توضیح بدی واقعن تو دو راهیم اگه اومدن خواستگاری من چی بگم؟! همه چیزش خوبه منتهی رل زدنش شاید تو ازدواج خیانت بشه من دیگه واقعن نمیتونم تحمل کنم

شما باید اول مطمئن بشی که اون واقعا از سر علاقه داره باهات ازدواج می‌کنه یا بزور و این علاقه خودش بوجود اومده یا به اجبار بوده اگه به اجبار بوده اصلا درست نیست چون اون ازدواج هم بکنه میره سراغ دخترای دیگه و یا همون دوست دخترای قبلیش و اینجوری شما خیلی داغون میشی 

اما اگه علاقه ش به شما واقعیه خب میتونه خوب باشه و شما حتما اینو ازش بپرس که علاقش از سر اجباره یا نه و اینکه بهش بگو که میدونستی دوست دختر داره و اگه قراره ازدواج کنید دیگه نباید از این کارا کنه

شما باید اول مطمئن بشی که اون واقعا از سر علاقه داره باهات ازدواج می‌کنه یا بزور و این علاقه خودش بو ...

بله فعلا ب درسم فکر میکنم و بنظرم ذات ادما تغییر نمیکنه هرچی خدابخواد

بله فعلا ب درسم فکر میکنم و بنظرم ذات ادما تغییر نمیکنه هرچی خدابخواد

آفرین عزیزم منم دقیقا نظرم همینه تو روی خودت تمرکز کن که پیشرفت کنی و مستقل باشی اگه خدا بخواد و قسمت هم باشین حتما بهم میرسین❤️

آفرین عزیزم منم دقیقا نظرم همینه تو روی خودت تمرکز کن که پیشرفت کنی و مستقل باشی اگه خدا بخواد و قسم ...

من دوسش ندارم اصلا قبلا دوسش داشتم ولی میدونم خانواده رضایت میدن چون پولدارن و بابامم قبول میکنههه  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز