2777
2789
بفرمایید مهمون باشین در خدمتن

ممنون یکبار اومدم برای هفت پشتم بسه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسابی لذت ببر که روزی برات خاطره میشه 

ما تا جلفا با دخترا تو اتوبوس زدیم رقصیدیم چقدر خوش گذشت یادش بخیر 

خوش بگذره بهت عزیزم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
کی؟ کشتی‌گیرشونه؟

طلا منظور آقای رئیسی و خاکستر منظور پزشک... 🤦🤦🤦😁😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
[QUOTE=379052683]ممنون یکبار اومدم برای هفت پشتم ما همه ایرانی هستیم دلت میاد اینجوری بگی

همون شیرازی شما میفرمایید عید رفته بودیم

بر خلاف شما خیلی مهربون تر بودن و اتفاقا حرفای خیلی خوبی راجع به همین شهرا میزدن

مشکل از خودتون هم هست احتمال زیاد

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
طلا منظور آقای رئیسی و خاکستر منظور پزشک... 🤦🤦🤦😁😁😁😁

آهااا 🙄 یعنی چی آخه؟ همه‌جای این مملکت شهید داده دلیل نمیشه بگیم از فلان جا بدمون میاد

چه چیزایی میگن بعضیا مرغ یخ زده توو فریزر قهقه میزنه

معلومه زودمیگیری کاش همه مثل تو بودن افرین

😁😁😁😁😁

آهااا 🙄 یعنی چی آخه؟ همه‌جای این مملکت شهید داده دلیل نمیشه بگیم از فلان جا بدمون میادچه چیزایی میگ ...

من نگفتم بدم میاد گفتم خاطره تلخی شد وگرنه جای جای این خاک وطن و عشق منه

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

آهااا 🙄 یعنی چی آخه؟ همه‌جای این مملکت شهید داده دلیل نمیشه بگیم از فلان جا بدمون میادچه چیزایی میگ ...

والا چی بگم 😁😁😁😁🤐🤐🤐🤐🤐🤦🤦🤦🤦