2777
2789
انشالله ولی من دارم میسوزم بخاطر اون زن دوساله مدام به اون فکر میکنم

عزیزم شرایط ایشونم خیلی خاص و خوب نیست ،بچه رو که اکثر خانمای متاهل دارن ، شغلشم خیلی پردرامد نیست ،حسرت چیشو میخوری اخه ،شما هم یه کاری رو شروع کن حتما موفق میشی ،ادم خیلی بشینه تو خونه فکر و خیال ذهنشو میخوره ،از یه جایی شروع کن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا بچه خدا بهش داده بعدش هم شوهرش که کنارش هست مطمئن باشه به این درخواست نیست

اگ بچه هاش براش مهم بودن هیچ وق ب تو درخواست نیمداد ختما از زندگیش راضی نبوده بهت درخواست داده اسی چشمات چرا بستی اخع

چقدحسودوحقیری توکه انقدبخیلی وچشمت دنبال زندگی دیگرانه چطورخدابهت بده حتمااون خانم نون دلشومیخوره تو ...

وای چته استارتر منظورشو بد گفت میگه کاش مثل اون شرایطم خوب بود نمیگه که کاش اون مثل من بود بچه و شوهر نداشت 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

منم خوب بودم چون خدا بهم نداده اینجور شدم هیچ وقت قضاوت نکن چه بسا اون خانم جای من بود هزار بابر بدت ...

اگه جای من بودی چی به هیچکدوم ازآرزوهام نرسیدم سخت‌ترین روزهاروتوزندگیم کشیدم توحقم بدترین کاراشد هروقت زن ومرد رومی بینم باهم خوبن تودلم خوشحال میشم یا خریدکسی رومی بینم میگم خداروشکرکه داره روذاتت بیشترکارکن

اونم مطمعنن از زندگیش ناراضیه.... بهش حسادت نکن عزیزم.... انشالله شما هم موفق باشید وزندگی خوبی داشته باشید🌱🧡

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

انشالله ولی من دارم میسوزم بخاطر اون زن دوساله مدام به اون فکر میکنم

منم ۳۷ سالمه به آدم فرضی که شوهر و بچه داره غبطه میخورم ولی خب کسانی که اطرافم هستن کامل نیستن که حسرتشو داشته باشم 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

سرکاری# و فیک 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚