از سال پیش وسواس شدید بیماری گرفتم هروز ی دکتر صب تاشبم تو گوگلم هر بیماری ک میخونم علایمش میاد ت بدنم هروز دکترم و آزمایش میدم. دیروز علایم نشتی مغز رو خوندم الان حس میکنم مغزم نشتی داره چون ی مایع حرکت میکنه. میترسم دکتر برم چون درمانی واسش نیس
ای بابا قرار بود بیخیال باشی دختر. بشین فیلم ببین سریال ببین کتاب بخون. ببین یه چیزی بهت بگم منکه قبلا مثل تو بودم آخرش به خودم گفتم هراتفاقی بخواد میفته منم نمیتونم جلوشو بگیرم پس بهتره بیخیال باشم. (هیچچ اتفاقی هم نمیفته اون مایع هم مال نخاع و مغزت نیست من الان خوندم راجع بهش اون کلا اتفاقه که بعد از عمل جراحی و... میفته)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس چیه آخه چرا حرکت میکنه خسته شدم از فکرو خیال هر بیماری میخونم علایمش پیدا میکنم
چیز مهمی نیست اصلا. والا منم گوگل میزدم انگار همه مریضیارو داشتم. بعد به هرچی بها بدی ذهنت بزرگش میکنه. درواقع همون تلقینه. بعدم مایع مغز که نمیره تو دست و پای آدم 🤣🤣🤣