2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا روز جمعه با عشقم دیدار دارم؟ 

از سال96کاربر نی نی سایتم... دیگه شماره ایی نمونده که باهاش عضو نشده باشم... من یک کاربر بی آزارم تروخدا اذیتم نکنید چرا هی کاربریمو حذف میکنید.دست از سرم بردارید... من یک خانوم باشخصیتم... 

کنکورم

اگر همه جهان با تو دشمن باشند، خدا پشتیبان توست پس جای هیچ هراسی نیست. داشتن آرزو ها و اهداف منطقی امیدی است برای زندگی و در انسان اشتیاق زنده بودن را تحریک میکند. نیتی نیز که تو در سر داری عاملی است محرک برای پیشرفت تو. پس راه رسیدن به این نیت را با کمال اشتیاق طی کن که سعادت ازآن توست. 

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

اگه از تو گوگل نمبگیری برامنم بگیر ❤️❤️به نیت اینکه کسی که میخوام برمیگرده آشتی کنیمممنونم 🌸

نه از تو کتاب باشه الان. 

ازدواجم با کسی که دوسش دارم

خود میدانی که آنچه طالب آن هستی گوهری گرانبهاست و تو برای بدست آوردن او دست به انجام کاری زده ای که از عواقبش بی خبری، اما بدان اراده و پشتکار و توکل به خدا از عوامل مهم و اصلی پیروزی است.  تن به رضایه او بسپار که صلاح تو در کار اوست