من نمیدونم فرزندتون چجوریه..ولی اول از همه باید برید و بگید تازه میخوام بیام و میخوام بچه ام رو اقای حمیدی ارزیابی کنه..این مرکز هزینه هایی که میگیره از مراکز دیگه ۱۰۰ الی ۲۰۰ کمرتره
کاردرمانی حسی حرکتی برای کلا گفتار تمرکز و توجه..ذهن بچه خیلی خوبه..کلا خیلی تاثیر میزاره رو همه چیز بچه..چه جسمی چه گفتار چه هر چی فکرش رو کنی..پایه اساس هست..من ۹۵ درصد پیشرفت پسرم از این کلاسه..ولی بازم باید برید از نزدیک کارشون رو ببینید..ولی من دو ساله دارم میرم و خیلی نتیجه دیدم..بچه برای اینکه حرکات ورزشی رو انجام بده..گریه میکنه..نباید اصلا کم بیارید..من پسرم دو ساله هر روز میره
کاردرمان حسی حرکتی اول از همه تو اون کلینیک اقای حبیبی و یوسفیان بعد اکبری..دو نفر اول عالین..قیمت اقای یوسفیان یکم بیشتر از بقیه اس ..هر کی رو بهتون گفتن اصلا قبول نکنید..بگید یا اینا..یا اصلا نمیام
کاردرمانی جسمی اول از همه خود آقای حمیدی..رییس اون کلینیک..ولی چون نوبت نداره..با اصرار قبول میکنه اونم شاید یه جلسه..بعد میگفتن خانوم پهلوانی ..اقای یوسفیان هم هستن..بقیه اصلا پیشنهاد نمیکنم و اصلا قبول نکنید
گفتار همشون عالین..سرپرستشون خانوم قاسمی هست که کلا بهش پافشاری کنی شاید یک جلسه بده..بعد دولتی بازم اگه خواستید دقیق تر از خود کاردرمان پسرم میپرسم
کلاس ترسیمی دارن..حالت درسی هست برای توجه تمرکز..خانوم حیدرپور و خواجه زاده..بقیع رو اصلا نرید
کلاس برا پیشرفت درسی هم دارن..اونم دولتی و زارع..بازم بقیه رو اصلا پیشنهاد نمیکنم