2821
2789
عنوان

بچه اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 26 پست
لرستان

بهش بگو کلینیک اصفهان رو..حدودن یه ۵ سال بیاد..بچه اش خیلی خوب میشه خیلی..من پسرم سی پی بود..از بچگی همش جیع میکشید..۲۴ ساعته..خودشو میزد..با دو دستش همش میزد تو سرش..کلا درک صفر..الان خیلی بهتر شده..داره خوندن نوشتن بلد میشه..جیعاش کتک زدنش به بقیه..کتک زدن به خودش..از بین رفته..و درکش خیلی عالی شده..به حرف زدن خیلی افتاده

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتیسم فرق داره

یه فامیلامون اوتیسم بود فرستادمش گفت بعد از ۷ ماه تو خونه دیگه اذیت نمیکنه ولی هنوز بیرون جیغ و بی قراریش هست ولی تو خونه کلا خوب شده

متاسفانه دوساله هر روز ..صبح تا شب.. همه نوع بچه ای میبینم

.

یه فامیلامون اوتیسم بود فرستادمش گفت بعد از ۷ ماه تو خونه دیگه اذیت نمیکنه ولی هنوز بیرون جیغ و بی ق ...

سلام عزیزم اسم اون کلینیک چیه؟؟

پسرتون سی پیه از نظر حرکتی مشکلی نداره؟؟ الان چن سالشه

سلام عزیزم اسم اون کلینیک چیه؟؟پسرتون سی پیه از نظر حرکتی مشکلی نداره؟؟ الان چن سالشه

سلام اصفهان کلینیک آرمان اگه خوستید بگید تا بگم کدوم کاردرمانه حسی حرکتی، جسمی گفتارشون خوبه و باتجربه

الان خیلی بهتر شده خیلی..من دوساله رفتم..الان ۱۰ ساله شده..فقط اسپاسم عضلات پا داره و ضعف دستها..ولی راه میرفت از همون اول ولی دیر..بیشتر ذهنی بود و بهم ریختگی حس هاش..درکش شناختش جیع زدناش و غیره

.

بله عزیزم ممنون میشم راهنمایی کنینخداروشکر که نتیجه گرفتین

من نمیدونم فرزندتون چجوریه..ولی اول از همه باید برید و بگید تازه میخوام بیام و میخوام بچه ام رو اقای حمیدی ارزیابی کنه..این مرکز هزینه هایی که میگیره از مراکز دیگه ۱۰۰ الی ۲۰۰ کمرتره

کاردرمانی حسی حرکتی برای کلا گفتار تمرکز و توجه..ذهن بچه خیلی خوبه..کلا خیلی تاثیر میزاره رو همه چیز بچه..چه جسمی چه گفتار چه هر چی فکرش رو کنی..پایه اساس هست..من ۹۵ درصد پیشرفت پسرم از این کلاسه..ولی بازم باید برید از نزدیک کارشون رو ببینید..ولی من دو ساله دارم میرم و خیلی نتیجه دیدم..بچه برای اینکه حرکات ورزشی رو انجام بده..گریه میکنه..نباید اصلا کم بیارید..من پسرم دو ساله هر روز میره

کاردرمان حسی حرکتی اول از همه تو اون کلینیک اقای حبیبی و یوسفیان بعد اکبری..دو نفر اول عالین..قیمت اقای یوسفیان یکم بیشتر از بقیه اس ..هر کی رو بهتون گفتن اصلا قبول نکنید..بگید یا اینا..یا اصلا نمیام

کاردرمانی جسمی اول از همه خود آقای حمیدی..رییس اون کلینیک..ولی چون نوبت نداره..با اصرار قبول میکنه اونم شاید یه جلسه..بعد میگفتن خانوم پهلوانی ..اقای یوسفیان هم هستن..بقیه اصلا پیشنهاد نمیکنم و اصلا قبول نکنید

گفتار همشون عالین..سرپرستشون خانوم قاسمی هست که کلا بهش پافشاری کنی شاید یک جلسه بده..بعد دولتی بازم اگه خواستید دقیق تر از خود کاردرمان پسرم میپرسم

کلاس ترسیمی دارن..حالت درسی هست برای توجه تمرکز..خانوم حیدرپور و خواجه زاده..بقیع رو اصلا نرید

کلاس برا پیشرفت درسی هم دارن..اونم دولتی و زارع..بازم بقیه رو اصلا پیشنهاد نمیکنم

.

بله عزیزم ممنون میشم راهنمایی کنینخداروشکر که نتیجه گرفتین

خود اقای حمیدی میگه بچه تون به چه کلاس هایی نیاز داره..شرایط جسمی و ذهنی بچه رو میبینن

دو نفر اول کلاس حسی حرکتی که گفتم..سختگیرن..تمام تلاششون رو میکنن که در زمان کم سریع بچه پیشرفت کنه..سریع یاد میدن

دو تا پیام براتون نوشتم..یکی بالای این پیامه

.

خود اقای حمیدی میگه بچه تون به چه کلاس هایی نیاز داره..شرایط جسمی و ذهنی بچه رو میبینندو نفر اول کلا ...

سلام وقتتون بخیر. ببخشید شما هنوز فرزندان را اونجا میبرید؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز