2777
2789
عنوان

خواستم بگم دیگه هیچ ده هشتادی👱‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 101 پست
نه نیمه اول ۸۷ امسال میرن دوازدهم

دقیقا

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهه هشتادیای نینی سایت فقط پدر مادر شدن ما ک ندیدیم دورمون

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

من خودمم باورم نمیشههنوز خودمو یه بچه ای دبستانی تصورمیکردم

من تا قبل ازدواج همه چیز برام نرمال میگذشت

بعد از ازدواج انقدر سرم شلوغ شد دیگه نفهمید کی شب شد کی روز شد

کلا روزا سریع میرن 

چجوری حساب کردی عزیزم؟؟😐😂متولدین 8۸ و ۸۹ امسال نهمن . ۱۴ . ۱۵ سالشونه

گفتم که میرن دهم امسال

متولدین ۸۸نیمه اولشون دهمه

نیم دوم نهم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

متولد 85 هستم. کاش نبودم .... هیچ نسلی مارو درک نمیکنه

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

من تا قبل ازدواج همه چیز برام نرمال میگذشتبعد از ازدواج انقدر سرم شلوغ شد دیگه نفهمید کی شب شد کی رو ...

آخی

عادیه آدم سرگرم خونه ای خودشو زندگی خودش میشه متوجه ای‌گذرزمان نمیشه

مامانم دهه هفتادیه من بچشم دارم میرم دانشگاه خودم ۱۸ ام 💔

اره منم ۹ سال پیش ازدواج کردم

ولی درهرصورت ما ۱۸ سالمونه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
بالای 85 معمولا یا عروسی کردن یا نامزدن یا بچه دارن

نه بابا😂😂😂