دو ماهه باهاشم امروز میگه من قصدم ازدواج نیست فقط یه رابطه فابریک میخوام
میخواد باهاش رابطه داشته باشم
منطقش اینه که وقتی من خرجتو میدم تو هم باید برام جبران کنی
یه چیزی بگید بزنم تو دهنش بعد کات کنم
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624 این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه رابطه جنسی براتون خط قرمزه همون اول بگید اینجوری آدمایی که نیتشون فقط جنسیه زود میرن براتون راحتتر میشه پیدا کردن آدم درستتون چون رابطه ج هم جزئی از رابطه اس بین اکثریت
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خرجش اینه که پول کافه رو حساب میکنه فقط تولدم بود میخواست پول بزنه به کارتم نزاشتم
بگو خدا نگه دار پدرم باشه شماره کارتتو بده پول کافه هایی که دادی بزنم به حسابت یه چیزی ام بیشتر میزنم برات گشنه گدا منم دیگه باید حواسم و جمع کنم با هر آشغال ندید پدید گدا گشنه ای نرم تو رابطه
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏