2777
2789
عنوان

پسری که فالور دختر زیاد داره❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 25 پست
تازه میگف بمن اعتماد کن .یا اجازه هست دستتو بگیرم😂من دنبال سواستفاده و این‌چیزا نیستم

بگو چشم حتما اعتماد میکنم اونم با اون فالورای شورتو سوتینی

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو چشم حتما اعتماد میکنم اونم با اون فالورای شورتو سوتینی

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای وای شورتو سوتینی عالی بود ترکیدم‌. فک کن با این حجم از ح.شریت که هر کیو دیده فالو کرده الان ادای اینارو درمیاورد که نیتش پاکه و دنباا دلش اومده

اخه چندتا رو یادش رفته ؟😂 هزار تا فالویینگ داره نصفش از ایناس

من داداشم قراره امروز بره یه دختری رو ببینه اگه از هم خوششون اومد بریم خواستگاری

بهش گفتم برو کل دخترا رو انفالو کن🤣🤣😭

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای وای شورتو سوتینی عالی بود ترکیدم‌. فک کن با این حجم از ح ...

ولش کن به درد نمیخوره چیه مرد اینقدر هول من اصلا ذهن محدود ندارم که بگم چرا طرفم دختر فالو کرده حتما طرف بلاگره خلاصه داره یه کاری تو اینستا انجام میده که فالو دارتشون اما نه این رفته هر چی لختی رو فالو کرده معلومه یه چیزیش میشه خیلیم چیزش میشه

ولش کن به درد نمیخوره چیه مرد اینقدر هول من اصلا ذهن محدود ندارم که بگم چرا طرفم دختر فالو کرده حتما ...

اره اینا انقدر هر روز پست و استوری از این زنا می بینن که بخوانم نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن اکثرا دنبال رابطه ن.

من پسر هول زیاد دیدم ولی اون دیگ دختر معمولی فالو میکرد ک مخ بزنه .این برداشته هر چی لخت و پتیه فالو کرده

حتی اگ به ازدواجم برسه هی میخواد اندام تو رو با اونا مقایسخ کنه انقد ک از اینا جلو چشمش بوده هر روز

اره اینا انقدر هر روز پست و استوری از این زنا می بینن که بخوانم نمیتونن جلوی خودشونو بگیرن اکثرا دنب ...

دقیقا