2777
2789
عنوان

27 دی بیبی مثبت شد 6 بهمن سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 24 پست
بارداری شیمیایی چیه؟اخه اگه نتونسته بود لانه گزبنی کنه چرا از بتا مثبت دراومد؟

بتا ک مثبت میشه ینی تخمک لقاح پیدا کرده

بارداری شیمیایی وقتی اتفاق میفته ک ی مانعی وجود داره واسه لانه گزینی تخمک لقاح یافته. بعدش دفع میشه. در واقع اسمش سقط نیس چون چیزی تشکیل نشده ک بخاد دفع بشه

دفعه بعد بعد ۱۰ روز برو آزمایش بده. چون شیمیایی تا ۱۰ روز خودشو نشون میده. خیلیا این تحربه رو داشتن ولی چون ما تا تاخیر داریم میریم تست میکنیم متوجه میشیم بارداریم و گرنه خیلیا فک میکنن پریودشون ۱۰روزه عقب افتاده

اصلا نگرانش نباش بعد از تموم شدن پریودی دوباره اقدام کن. اگر خیلی گرمی میخوره کمترش کن و بلعکس تا رحمت خیلی گرم یا سرد نباشه. همسرتم تقویت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتا ک مثبت میشه ینی تخمک لقاح پیدا کرده بارداری شیمیایی وقتی اتفاق میفته ک ی مانعی وجود داره واسه ل ...

خیلی ممنون از راهنماییتون

انشالله توکل میکنم به خدا

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
من بعد از ی بارداری شیمیایی اقدام کردم و اکی شد. اصلا نیازی ب وقفه نداره

بار اول که سقط شد چه قد طول کشیده بود که باردار شین؟

بار اول که سقط شد چه قد طول کشیده بود که باردار شین؟

ببین من اواخر تیرماه تستم مثبت شد آزمایشم دادم بتام ۱۴۸ بود. بعد ۱۰ روز پریود شدم و بعد پاک شدنم دوباره اقدام کردم و باردار شدم. ینی دقیقا بعد این بارداری شیمیایی دوباره باردار شدم و اکی هست.منتها بخاطر تجربه قبلی فقط تست کردم و آزمایش نرفتم تا ۸هفته و یهو رفتم واسه قلب

یعنی از این خونریزی پاک شدم اقدام کنم؟به نظر شما زود باردار میشم؟

اره عزیزم من اول هفته ۵ خود ب خود دفع شد دردم نداشتم‌اصلا مثل پریودی بعد یک پریودی اقدام‌کردم همون ماهم‌باردار شدم

ببین من اواخر تیرماه تستم مثبت شد آزمایشم دادم بتام ۱۴۸ بود. بعد ۱۰ روز پریود شدم و بعد پاک شدنم دوب ...

خدایا شکرت چه قد خوب توروخدا برا منم دعا کنید اینبار فقط توکل میکنم به خدای مهربون دلم خیلی روشنه و با ارامش منتطر میمونم

خدایا شکرت چه قد خوب توروخدا برا منم دعا کنید اینبار فقط توکل میکنم به خدای مهربون دلم خیلی روشنه و ...

این روند کاملا طبیعیه. میگم واسه همه پیش میاد بعضیا حتی متوجه نمیشن ک باردار بودن

توکل بخدا ایشالا این سری مامان میشی