2777
2789
عنوان

دوباره یکی دیگه از انگشترام گم شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا مال منم اینطوری شده

فعلا بزار خونه خواهری جایی ،،، اگه نمیتونی دایم بندازی 

چیز ترسناکی هم نیستا اصلا هیچی نمیبینی 

کدوم شهر هستید ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
تبریز

آها فک کردم تهرانی یکیو میگفتم بهت

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
فعلا بزار خونه خواهری جایی ،،، اگه نمیتونی دایم بندازی چیز ترسناکی هم نیستا اصلا هیچی نمیبینی کدوم ش ...

والا مامانم گفته بیار بذار اینجا من تبریزم

مامان دو قلوها 👶👶
والا مامانم گفته بیار بذار اینجا من تبریزم

اگه طرف خیلی وارد و کار درست باشه نه دیگه گم میشه تازه بر میگردونن طلاهاتو

شمارشو داری؟

اصلا شماره ج نمیده ابدا .... فقط حضوری 

اگه تو شهرتون کسی حضوری و کار درسته که بهتره ،،،، این به ما دوره و گرونم میگیره 

اصلا شماره ج نمیده ابدا .... فقط حضوری اگه تو شهرتون کسی حضوری و کار درسته که بهتره ،،،، این به ما د ...

خیلی میخان اخه فردا قراره یکی بیاد گفته ۳ تومن میگیرم

مامان دو قلوها 👶👶
یعنی میشه برگرده طلاهام؟

اره میگه میتونم برگردونم ،،،، من اشنامون پیش این نرفت چون شهر دیگه اس ولی من رفتم پرسیدم گفت یکار میکنم برگردونن ولی ۳-۴ جلسه باید بیاد پیشم که دیگه شهر خودش یکیو پیدا کرد

خیلی میخان اخه فردا قراره یکی بیاد گفته ۳ تومن میگیرم

بگو باشه به شرطی که اینارم برگردونن

اره میگه میتونم برگردونم ،،،، من اشنامون پیش این نرفت چون شهر دیگه اس ولی من رفتم پرسیدم گفت یکار می ...

اها خیر ببینی یکم خیالم راحت شد 

مامان دو قلوها 👶👶
اها خیر ببینی یکم خیالم راحت شد

انشالله خوب پیش بره ولی با طرف شرط کن بگو پرسیدم شما که دعا بلدی دیگه نبرن پس دعایی بکن که برگردونن 

میگم وارد باشه میتونه نباشه که نه دیگه ،،،،، این طرف که میشناسم ۱۰-۱۲ تومن میگیره 🙁

2790
2778
2791
2779
2792