2777
2789
عنوان

از ادمای زبون باز خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا مشتری میاد میگە لاغر شدممیگم نە اتفاقا خیلی هم زیبایی ،اندام ب این قشنگی ببین لباس چ قشنگ تو تن ...

نه من بیشتر بحثم توی یک خانواده هست 

اینکه خب ایجاب میکنه تعریف کنی 

😐چه ربطی به حسودی داشت

اصلا فهمیدی چی شد؟ 

این بنده خدا از بقیه تعریف می‌کنه.. برفرض از f تعریف کرد h بهش گفت تو چابلوسی! خب این نشون میده h حسودی کرده به f. وگرنه هیچپکس از انرژی مثبت دادن به بقیه حس بد نمیگیره به غیر از آدم حسود...

آها البته لابد جون معنای صفت زبون باز رو‌ نمیدونی به خودت گرفتی فکر کردی به تو میگم حسود 🤦🏻‍♀️😑🤣🤣

اصلا فهمیدی چی شد؟ این بنده خدا از بقیه تعریف می‌کنه.. برفرض از f تعریف کرد h بهش گفت تو چابلوسی! خب ...

😐ببین عزیز من یه وقتایی واقعیت محض این هست که چاپلوسی هست 

فرق چاپلوسی با اون سخنی که از دل بر میاد هم کاملا مشخص هست 

امیدوارم موفق باشی 😊

آرە دقیقا میخوام حس خوب بدممثلا یا قربون‌صدقە پارتنرم میرم میبینی میشنون یهو،میگن ببین چە زبونی میری ...

بازم میگم خیلی خوبه به بقیه حس خوب میدی.

این افراد چون خودشون کسی رو ندارند که بهشون اینا رو بگه حس بد می‌گیرند. آفرین بهت که انقدر قلب مهربونی داری 💗

😐ببین عزیز من یه وقتایی واقعیت محض این هست که چاپلوسی هست فرق چاپلوسی با اون سخنی که از دل بر میاد ...

🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من داشتم به این دوستمون میگفتم! منظورم ایشون بود.

با اون استثناها کار ندارم! 

😐ببین عزیز من یه وقتایی واقعیت محض این هست که چاپلوسی هست فرق چاپلوسی با اون سخنی که از دل بر میاد ...

من منظورم شما و این ادم‌ خودشیفته دورتون نیست اون که اره درکت می‌کنم منم برام غیرقابل تحمله خیلی وقتها طرف هیچ صفت خوبی هم واقعا نداره ولی بقیه هعی نوشابه براش باز می‌کنند واقعا رو اعصابه 🤦🏻‍♀️😑

بازم میگم خیلی خوبه به بقیه حس خوب میدی.این افراد چون خودشون کسی رو ندارند که بهشون اینا رو بگه حس ب ...

خیلی ممنونم عزیز دلم

ان شااللە این دوران سخت زندگی تموم بشە و مردم همە خوشحال باشن و بتونن انرژیای خوبببب و مثبت بە همدیگە بدن،ان شااللە روزای خوب مام میرسە