2777
2789
عنوان

شوهرم رید

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 30 پست
اولاش بشدت بدهکار بودیم اعتماد بنفس نداشت ازش تعریف میکردم تا درست شه کارکنه وضعمون خوب شه ولی الان ...

ترک کن 

مردا جنبه ندارن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو هم ازش دیگه تعریف نکن به جاش خودت از خودت تعریف هر چی بیشتر تکرار کنی و ذهن خودت و بقیه باور میکن ...

من ب جایی رسیدم‌ک کلا از خودم بد میگم 

فقط بد میاد از خودم بیرون 

من ب جایی رسیدم‌ک کلا از خودم بد میگم فقط بد میاد از خودم بیرون

تلقین خیلی موثره همه اولش همینطورن اما اگر استمرار پیدا کنه ذهنت باور میکنه تلاش کن انجامش بده وایسا جلوی آیینه از خودت بلند بلند جملاتی که مثبتن رو بگو مثلا بگو من زیبام من موفقم من باهوشم من تمیزم ،همین جملات رو فردا هم باز بگو باز پس فردا ،تغیرشون نده بعد میبینی که اعتماد به نفست چطور ترمیم پیدا میکنه

نگران نباش خیلی از ماها این بودیم 

بقول معروف به خر بال و پر بدی فکر میکنه سلطان جنگله 

شما هم یه زحمت بکش گند بزن به هر اعتماد ب نفسب که بهش دادی

در ضمن بایست جلو اینه و از خوبیات برای خودت بگو 

اوایل خنده ات میگیره اما کم کم باور میکنی

به باور ک رسید روزانه با صدای بلند تکرار کن ببین چجوری به چ کنم چ کنم میفته

اولاش بشدت بدهکار بودیم اعتماد بنفس نداشت ازش تعریف میکردم تا درست شه کارکنه وضعمون خوب شه ولی الان ...

دیگه لال مونی بگیر ـاز بس بالا بردیش فکر کرده پادشاه دانمارکه. کل پنیرای جهان از زیر دست ایشون رد میشه 😏😏😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ب جایی رسیده ک خودشو از خانوادم خیلی بالاتر میبینه

متاسفانه من از این ازدواجا زیاد دیدم

اخرم همینا که پایین ترن شاخ میشن واسه طرف 

واسه همین خودم هیچوقت ادم پایین تر از خودمو قبول نمیکردم چون میدونستم واسم شاخ میشن 

بعد میشینن میگن اینا خیلی سطح پایین بودن ما اینارو ادم کردیم 

من حتی دوستی داشتم که خیلی خیلی ازم پایین بود از عقده اش میشست میگفت اینو من ادمش کردم حالا نه از من درسش بهتر بود نه تیپ و قیافه 

اصن به هر کی میگفت بهش میخندید

یا مامانم واسه فامیل بابام شاخ شده بود

یا خیلی های دیگه مثلا عروسمون