2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 9015 بازدید | 1327 پست
وااا برای چی بزنم دیوونه 😐😐😂😂😂راحت باش بابا من پایم قربونت به خوبیت

میدوین سر چی الان با افسون پی وی دعوا میکنم؟؟؟

چون سر صبحی فوشم نداده عصبی شدم ازش دارم جونه میزنم😂😂😂

@_ملکه455  

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فدای تو خوبی ؟؟؟خواستم پی پیام بزارم یه فوش گفتم میزنی منویه چی برای ملکه نوشتمخواستم برا تو هم بنوی ...

صبحت را با نمودن اغاز کردی

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

صبحت را با نمودن اغاز کردی

باید بنمایی تا نماییده نشدی

انیشتن

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

میدوین سر چی الان با افسون پی وی دعوا میکنم؟؟؟چون سر صبحی فوشم نداده عصبی شدم ازش دارم جونه میزنم😂� ...

وااا🤣🤣🤣🤣🤣

و چشم های تو.. همان کافه ی دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد..

من یه بنده خدایی میگفت خخخخ گیر داده بودم بهش تو افسونی😂😂😂😂😂😂😂

ععع خخخخ دیوانه بابا این ی چیز عادیه حاللا اون بنده خدا مرد ک نبود ها ؟؟ فک کن من در نقش دو نفر؟؟

ععع خخخخ دیوانه بابا این ی چیز عادیه حاللا اون بنده خدا مرد ک نبود ها ؟؟ فک کن من در نقش دو نفر؟؟

اتفاقا دقیقا مرد بود😂😂😂😂خدارحمتش کنه

وااا🤣🤣🤣🤣🤣

والا سر صبح بش فوش دادم

امده میگه خوبی عجقم

من دیگه عصبی شدم که این چه وعضشه من امدم فوشمم رو ببرم سر صبح تو میگی عجقم

والا سر صبح بش فوش دادمامده میگه خوبی عجقممن دیگه عصبی شدم که این چه وعضشه من امدم فوشمم رو ببرم سر ...

عشق فشی پس 🤣🤣🤣

و چشم های تو.. همان کافه ی دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد..

آقا سر اون پستت خیلی خندیدم🤣🤣همون که گفتی جارو نیست گردگیری دارم

یعنی. دهنت زری تو خیلی ب من میخندی باید حلالیت بگیری اخر خخخخخ