2777
2789
عنوان

مدل عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=378894100]دقیقا هر چی ب

بینی من استخونی وقوز داشت نازک بود وتو بچگی شکسته بود  دکتر کلا خرابش کرد قدشو کوتاه کرده قوس نداده پره هامو برش زده  تازه پوستش هم جمع نکرده قشنگ که باعث شده شبیه یه قوز کوجیک روی بینی ویک سطح ناهموار شده 

حیف واقعا

[QUOTE=378894100]دقیقا هر چی ببینی من استخونی وقوز داشت نازک بود وتو بچگی شکسته بود دکتر کلا خرابش ...

متاسفم واقعا 

نیمه فانتزی گفته بودی یا دکتر سرخود اینجوری کرد؟

متاسفم واقعا نیمه فانتزی گفته بودی یا دکتر سرخود اینجوری کرد؟

گفتم نیمه فانتزی ولی چون فکر کرده من جادریام زیاد بهش اهمیت نداده وفکر کرده ادمهای چادری دوست ندارن عوض بشن 

بگو اخه پس واسه جی اومدم عمل

اصلا نزار برش بده چون محاله قرینه بشه سوراخها بعدش تازه اگر برش نده زودتر هم بهبود پیدا میکنه وجای ا ...

دقیقا دوستمم همینو گفت

گفت طبیعی بخوای دیگه لازم نیس استرس قرینه نشدن سوراخ داشته باشی

دقیقا دوستمم همینو گفتگفت طبیعی بخوای دیگه لازم نیس استرس قرینه نشدن سوراخ داشته باشی

دختر من  انقدر نطالعه کردم همه چیو میدونم  عین همینی که گفتم بگو عمل کنه ها کوتاه نکنی ها لبت فاصله بیفته با دماغت زشت بشی فهمیدی