2777
2789
عنوان

حقوق شوهراتون مگه چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 6092 بازدید | 145 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بآور کن من قبل عید ایران بودم رفتم تو اصفهان آرایشگاه موهام را رنگ کردم و اصلاح و ابرو ۷ میلیون دادم ...

خب کرده تو پاچه ات فهمیده ایران نبودی 😁

اینجایی که من میرم ۳۰ میگیره قشنگ ابرو های منم پر نیم ساعت وقت میزاره اصلاح میکنه .با صورت ۷۰

من به دارایی و طلا کار ندارم ولی میگن خواستگار حقوق زیر صد کنسلع خواستم اطلاع رسانی کنم دکترش سی میگ ...

شوهر شما هنوز اول راهه،بعدا ماهی یه میلیارد هم می تونه دربیاره

شوهر من گاهی صد صد وپنجاه هم درآمد داره ولی چون شغلش آزاده عملا همون بخور و نمیر میشه

بعضی شغل های آزاد درآمدشون خیلی بالا هست 

شغل هایی که تولید کننده هستند حتی یک کارگاه کوچک درآمدشون صد میلیون به بالاست عزیزم

کارخانه دارها، صاحبان صنایع و...

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

خب اونایی که شغلشون آزاده که خیلی ها بالای پنجاه میگیرن... کارمند ها هم بستگی داره یه سری کارمند های رده بالا مثلا مهندس هایی که جنوب و جاهای سخت کار میکنن اونا هم بالای پنجاه میگیرن... بازم یه سری کارمند های یه سری ارگان ها حقوقشون زیاد نیست ولی رشوه های خوبی میگیرن بیشتر از حقوق 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اینکه درامد اکثر مردم یک کشور پایین تر از خط فقر همون کشور باشه، تقصیر مردم نیستمن کاری به درامد شما ...

استارتر منظورش چیز دیگه ایه میگه کارمندا معلما کارگرا حقوقای کمی دارن یعنی نی نی سایتی ها کارخونه دار و رئیس جمهور و وزیر هستند که انقد پزشون بالاست؟

من خودم گلم کود بیارین

هست عزیزماسپیناسهتل های لوکس مشهد مثل درویشی و ..بالای 50 تومنم دارن

خب اینا رو تو خرج عادی زندگی میارین؟؟؟  فقط اونایی که هیچ زحمتی نکشیدن تو زندگی و همش صدقه سر همسر و پول باباس درک نمیکنن حرف منو

ببخشیداااا گنده گوزیشونهبری واقعیتشونو ببینی سوراخ خشکتشون معلومه وقتی زانوهاشونو تا کردن گوشی تو دس ...

وای 😂😂😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خب کرده تو پاچه ات فهمیده ایران نبودی 😁اینجایی که من میرم ۳۰ میگیره قشنگ ابرو های منم پر نیم ساعت و ...

نه عزیزم نمی دونست که ایران نیستم .من از چند تا آرایشگاه پرسیدم تازه این ارزونه بود ،یه عده شون که می گفتن لایت فقط بالای ۸،۹ تومن .

2790
2778
2791
2779
2792