2777
2789
امضا برا چیه عزیزم

برا همه. برا شخص خاصی نیست 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرخ کن بدون روغن پلوپز قهوه ساز چای ساز غذاساز اینا برامن خیلی کاربردیه بازم بستگی ب استفاده ی خودت ...

فقط پلوپز روقبول دارم

اسپرسوساز وکاپوچینوساز دارم که درکل استفادم نمیشه چون بدنم به کافئین حساسیت داره

نامزدمم سرخ کن داره خودش😁

آبان ماهی🦂🐉🍂🍁makeup artist💄

من ازاین استندهای سیب زمینی پیاز بدم میادبعدمامانم میگه خب سیب زمینی پیازتو کجامیخوای بزاری

بنظرم هرچی که لازمه باید بخری و هرچیز برقی که کارتو کمتر میکنه و بهترین مارکو بخر چون واسه خودت داری میخری هر چی جنس بهتر و مدل خردکنو وسایل برقی بیشتر کارت کمتره البته این نظر منه چون واقعا باید با لذت زندگی کرد

فقط پلوپز روقبول دارماسپرسوساز وکاپوچینوساز دارم که درکل استفادم نمیشه چون بدنم به کافئین حساسیت دار ...

میگم ک بستگی ب استفاده شخصیت داره ما قهده زیادمیخوریم خیلی کاربردیه برامون

من خودم هم سماوردارم هم کتری و قوری هم چای ساز اونارو جمع کردم چای سازمو استفاده میکنم کلا یکیش کافیه لازم نیس ده مدل بخری مثل هم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

حتما نیازه؟

یعنی چی نمیفهمم؟؟ من نوشتم. هر کی خواست تو زندگیش لحاظ میکنه ـهر کی هم نخواست که نخواست.. یکی نظر و دید فامیل و همسایع براش در درجه اولویته تا ارامش خودش و بچه هاش. اونش دسکه به من ربط نداره. 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

😂😂😂یه استیل و یه تفلون کافیه به نظر من وسایل مسی و نقره اینا هم نخر فقط پول الکیه😅بجاش فرش و مبل ...

دقیقا مس خریده برام😂ماهتابه و۳ تاقابلمه وشیرجوش روغن داغ کن

آبان ماهی🦂🐉🍂🍁makeup artist💄