2777
2789
من بنا به سبک زندگی خودم خرید کردممثلا فلافل برای من غذایی نیست که بخاطرش وسیله بخرم و توی خونه نگه ...

جدا خوشخواب تشکه😂؟نمیدونستم اصلااااا

خانم‌محترم نوشتی روتختی نخر

منم نوشتم خوشخواب روبزارم بدون دوتختی همینطوری بمونه

آبان ماهی🦂🐉🍂🍁makeup artist💄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بنا به سبک زندگی خودم خرید کردممثلا فلافل برای من غذایی نیست که بخاطرش وسیله بخرم و توی خونه نگه ...

بله روتختی ساتن وکارترک وایناگرونه ومن بابت خریدنش پشیمون شدم چون نمیشه دائم هم شست

ودرکل اتفاقاحرفتون این نبودکه باتوجه به سبک زندگیتون

شماطوری نوشتیدتواولین پیامتون که انگارپنکه وبخاری اصلانیازهیچکس نیست اسم شهرنگفتید یااینکه مستاجرو....

جدا خوشخواب تشکه😂؟نمیدونستم اصلاااااخانم‌محترم نوشتی روتختی نخرمنم نوشتم خوشخواب روبزارم بدون دوتخت ...

چرا همه چیو با متلک جواب میدید 

شما که الحمدلله خریداتون کردید 

منم توضیح دادم که روتختی ساتن و کار شده منظورمه

من سرویس ۱۲ نفره خریدم که برای ۱۸ نفر بشقاب میوه خوری داره و شیرینی و میوه هم میتونم با همونا سرو کن ...

آره سرویس منم پیش دستی میوه هم داره

ولی همچنان شیرینی خوری ومیوه خوری نه

اطرافم اغلب همیننیا از بیرون غذا میارن

خب گلم ازبیرونم مامیاریم غذابرای تعدادبالا

ولی من داشتم راجع به ظرف میگفتم نه غذا

چرا همه چیو با متلک جواب میدید شما که الحمدلله خریداتون کردید منم توضیح دادم که روتختی ساتن و کار شد ...

چون من یه چی گفتم شمااومدی میگی خوشخواب همون تشکه!برین پیامتون روبخونیدبعدبگیدمن متلک گفتم!

هرچی توخونه مادرتون استفاده میکنید واسه جهازم بخرید ما هرهفته ازچرخ گوشت سبزی خردکن و گوشت کوب برقی استفاده میکنیم چون ماازبیرون سبزی وگوشت چرخی نمیگیریم گوشت کوب برقیم بخاطر نوع اشپزیمون ک گوشت وعدس وحلیم ونخودآب و.....میپزیم خیلی ب دردبخوره ک اینارا ی عده میگن خریدن انداختن ی گوشه بنابراین باید توی خونتونا ی نگاه کامل ودقیق بندازی بعد لیست کنی