2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 128 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرش آدم بدی نیست آدم خوبیه

خب باشه.نمبشه که اینطوری.حالا گیریم هر دو خوب.اصلا به هم میخورید یا نه.بعدم حتما حتما به خود پسره بگو چهار سال با یکی در رابطه بودی.اینا معلومه تعصبین.بعدا از یه جا بفهمند زندگیتو‌ خراب میکنند.

باکره بودنتو بیخیال میدونم که هستیینی هیچ کاری با اون طرف انجام ندادی؟ چون توی معاینه همه رابطه هارو ...

مگه میره پزشک قانونی😂😂

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مگه میره پزشک قانونی😂😂

من راجب این برگه معاینه گرفتن چیز زیادی نمیدونم. ولی شنیدم باکرگی کاملو بررسی میکنن شایدم اشتباه باشه

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

برو عزیزم طلا چ پاک چ منتش ب خاکه برو اتفاقن بعدن ک عقد کردی ب پسره بگو لازم‌ب اینکار نبود هر دختری ...

اره فهمیدم باید برم ولی از پسر اون خانمم نامه میخام

من راجب این برگه معاینه گرفتن چیز زیادی نمیدونم. ولی شنیدم باکرگی کاملو بررسی میکنن شایدم اشتباه باش ...

این چیزا که میگی برا پزشک قانونیه. باکرگی فقط دکتر اون قسمت رو یه نگاه میکنه 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خب باشه.نمبشه که اینطوری.حالا گیریم هر دو خوب.اصلا به هم میخورید یا نه.بعدم حتما حتما به خود پسره بگ ...

ب پسره گفتم تو رابطه بودم 

گفت کسی نفهمه و بین خودمون باشه