2777
2789

دوتا دانش اموز  ناسازگار تو کلاس پسرم هستن از اول سال تا الان خیلی پسرم اذیت کردن هر کار بکنه مسخرش میکنن مثلا به لباس هاش به مدل مو به حرف زدن به هرچی.. بخدا لباس های پسرم از همشون قشنگ تره هر ماه براش جدید میگیرم ولی بازم مسخرش میکنن اعتماد بنفس بچم رو آوردن پایین جوری ک از همین الان میگه میخوام دماغمو عمل کنم ۹سالشه خیلی از هر لحاظ از اونا بهتره هم درسی ،هم لباس،هم اخلاق.امروز رفتم پیش مدیر گفتم صندلی پسر منو عوض کنید نمیخوام کنار اونا باشه کلی داد و بیداد راه انداخته که تو حق نداری تو کار ما دخالت کنی اشکال نداره اونا بچن میگم اعتماد بنفس بچمو تخریب کردن بفکر عمل کردنه. میگه ن ولش کن خیلی حساسی شما .اگه ناراحتی از این مدرسه برو من نمی تونم بخاطر شما اونا رو بیرون کنم منم گفتم فقط اومدم بگم جاشو عوض کنید خلاصه دعوا بالا گرفت با واسطه گی معلم اومدم خونه. شاید بگید شوهرت چرا نرفت من جدا شدم با پسرم تنها زندگی میکنم بنظرتون مدیر حق میگه یا من که نگران اعتماد بنفس و تخریب شخصیت بچمم؟

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

مدیر گوه خورده برو اداره شاکی شو ازش

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با توجه به وضعیت کنونی بچه های این دور و زمونه و قلدری کردن ها و حرف های بی پروا.. شما حق دارید اما همیشه که نمیتونید دنبال پسرتون بدویین و با همه بد بشین. باید به پسرتون یاد بدین تو این مواقع از خودش دفاع کنه و جوری بارش بیارید که این مسائل زیاد اذیتش نکنه. هرچند رسیدگی تو این سن خوبه، چون سنش چندان زیاد نیست و رسیدگی کمک میکنه اما باز هم نباید لوس بارش بیارید. به خصوص اینکه پسره.. پسرا هم که از این موضوعات خیلی بیشتر دارن با هم ... متاسفانه دنیای ما کثیفه و قرار نیست همه با هم خوب باشن

...

گریه ت نگرفت وسط بحث؟؟من هر وقت مدرسه پسرم میرم حرف بزنم گریه میوفتم برا همین نمیرم میدم شوهرم بره..

بله حق هم  با شماس بهتره مادر اون دوتا بچه را پیدا کنی باهاشون صحبت کنی

چرا پیش معلم نرفتی؟ مسائل داخل کلاس به مدیر ربطی نداره

به معلم گفته بودم دیروز. امروز مدیر اومد خودشو قاطی حرفای ما کرد

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
حتی گفت سال آینده ثبت نام نمیکنم پسرتو.بنظرت میتونه؟

ن غلط میکنه مگ دست اونه

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️