2777
2789
عنوان

امام رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 49 پست
بچه ها توروخدا بیاین درباره ش حرف بزنیم من بغض کردم یعنی میشه مارو بطلبن 😢😢😢

ااااااره عزيزم ميطلبه ان شاءالله. منم بغض كردم هر شب همين موقع ها و غروبا شور حرم ميوفته تو سرم

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
ااااااره عزيزم ميطلبه ان شاءالله. منم بغض كردم هر شب همين موقع ها و غروبا شور حرم ميوفته تو سرم

اخی عزیز دلم . ان شاءالله شما هم بطلبه . 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

✨یا امام رضا(ع)✨

🌷هرکه با اخلاص گویددرحریمت یک سلام

🌷اجر آن بالاتر از یک ختم قرآن میشود

🌼مور اگریک دانه بالطف توگیرد دردهن

🌼بی نیاز از خرمن زلف سلیمان میشود

@boqzir

🌹   🌹

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
منظورشون اینه کسایی که بار اول میرن حاجت روا میشن ان شاءالله  دعاشون پذیرفته میشه گلم حواست باش ...

جدددی؟انشاءالله اما مطمئنم حالا حالاها نمیرم. 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
جدددی؟انشاءالله اما مطمئنم حالا حالاها نمیرم. 

چرا عزیزم من دوبار رفتم ، اصلا باورم نمیشد که بتونم برم . امیدوار باش .. برای خدا و حجت خدا کاری نداره فقط باید بخوایم ازشون . 

هيچی فراموش نمی‌شه.                         هيچی از بين نمی‌ره.                           زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات می‌نشونه.                                         روش رو می‌پوشونه.                             فکر می‌کنی يادت رفته.                           اما صبح که از خواب پا می‌شی حالت بده. نمی‌دونی چته.                             نمی‌دونی دردت از کجا آب می‌خوره.         اما کافيه که نسيمی يا خاطره‌ای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه می‌شه. همه چی می‌آد بيرون. عين روز اول...
چرا عزیزم من دوبار رفتم ، اصلا باورم نمیشد که بتونم برم . امیدوار باش .. برای خدا و حجت خدا کاری ندا ...

اخه یادمه اونموقع ها که سنم کمتر بود نمیدونم چرا از امام رضا خواسته بودم زمانی منو بطلبه که هییبچ حاجتی نداشته باشم ازش و فقط بخاطر خودش برم. برا همین چند بار موقعیتش پیش اومد اما لحظه آخر ی چیزی میشد که نرم.حالا هر چه میگم حرفمو پس میگیرم منو بطلب باز نمیشه 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
اخه یادمه اونموقع ها که سنم کمتر بود نمیدونم چرا از امام رضا خواسته بودم زمانی منو بطلبه که هییبچ حا ...

الهی عزیزم ان شاءالله به زودی برات جور میشه بری . 

مرسی گلم. انشاءالله هر کی دلش میخاد آقا بطلبش 

الهی امین . فدات 😍