ااااااره عزيزم ميطلبه ان شاءالله. منم بغض كردم هر شب همين موقع ها و غروبا شور حرم ميوفته تو سرم
اخی عزیز دلم . ان شاءالله شما هم بطلبه .
هيچی فراموش نمیشه. هيچی از بين نمیره. زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات مینشونه. روش رو میپوشونه. فکر میکنی يادت رفته. اما صبح که از خواب پا میشی حالت بده. نمیدونی چته. نمیدونی دردت از کجا آب میخوره. اما کافيه که نسيمی يا خاطرهای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه میشه. همه چی میآد بيرون. عين روز اول...
چرا عزیزم من دوبار رفتم ، اصلا باورم نمیشد که بتونم برم . امیدوار باش .. برای خدا و حجت خدا کاری نداره فقط باید بخوایم ازشون .
هيچی فراموش نمیشه. هيچی از بين نمیره. زمان آروم، آروم گرد و غباری روی خاطرات مینشونه. روش رو میپوشونه. فکر میکنی يادت رفته. اما صبح که از خواب پا میشی حالت بده. نمیدونی چته. نمیدونی دردت از کجا آب میخوره. اما کافيه که نسيمی يا خاطرهای خاکش رو برداره، بعد همه چی تازه میشه. همه چی میآد بيرون. عين روز اول...
چرا عزیزم من دوبار رفتم ، اصلا باورم نمیشد که بتونم برم . امیدوار باش .. برای خدا و حجت خدا کاری ندا ...
اخه یادمه اونموقع ها که سنم کمتر بود نمیدونم چرا از امام رضا خواسته بودم زمانی منو بطلبه که هییبچ حاجتی نداشته باشم ازش و فقط بخاطر خودش برم. برا همین چند بار موقعیتش پیش اومد اما لحظه آخر ی چیزی میشد که نرم.حالا هر چه میگم حرفمو پس میگیرم منو بطلب باز نمیشه
اخه یادمه اونموقع ها که سنم کمتر بود نمیدونم چرا از امام رضا خواسته بودم زمانی منو بطلبه که هییبچ حا ...
الهی عزیزم ان شاءالله به زودی برات جور میشه بری .