2777
2789
نزدیک بود یه آدم بی‌لیاقت باعث شه آیندت خراب شه...خداروشکر قبل از اینکه دیر شه خودشو نشون داد...خواه ...

دیر شده.... مامانم قده همهههههه عالم دوسم داشت اعتماده مامانمو گرفت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب..... میون خفه کردن هق هقم تاپیک زدم

ببین خواهرانه میگم.تجربه همه آدمهای شکست خورده میگه میتونی فراموشش کنی بهت قول میدم.فقط احتیاج به زمان داری.زمان همه چیزو درست میکنه صبور باش و سعی کن تو ذهنت هیچی ازش به یاد نیاری این راه آرامشته.اصلا هیچ لحظه ای دیگه بهش فکر نکن

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
ببین خواهرانه میگم.تجربه همه آدمهای شکست خورده میگه میتونی فراموشش کنی بهت قول میدم.فقط احتیاج به زم ...

بهترین سالای عمرمو واسش گذاشتم اما سعی نکرد این پنج ماهم پشت نقابش بمونه ک حداقل کنکور بدم بعدش خودشو نشون بده

بهترین سالای عمرمو واسش گذاشتم اما سعی نکرد این پنج ماهم پشت نقابش بمونه ک حداقل کنکور بدم بعدش خودش ...

بهتر خیالت راحت تره که عمرت پاش بیشتر ازین هدر نرفته.بشین به آیندت فکر کن هنوز کلی باید تجربه کنی تو زندگیت.اینم یه درسی بود که از زندگیت گرفتی.از الان اهدافتو برای خودت محکم تر و قوی تر دنبال کن.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
چرا عزیزم مشکلت چیه آخه

الآن هیچی کلا از اول ازدواج مشکلی نداشتم 

یهو شوهرم گفت جدا بشیم من میدونم که پای هیچ کسی در میون نبود ولی بعد 40 روز پشیمون شد البته میگفت من لز اولم نخواستم جدا بشم خواستم چندتا از اخلاقات رو ترک کنی و حالا عوض شدی دیگه حرف جدایی رو اصلا نزن 

اون موقع من نمیخواستم جدا بشم ولی الان میگم کاش اون موقع که اون میگفت من رفته بودم البته چند بار جمع کردم برم میگفت آلام نه بذار چند ماه دیگه و به فلان دلیل فعلا نرو بعدا فهمیدم اصلا نمی خواست جدا بشه وآسه همین الکی میگفت چند ماه دیگه ولی واقعا فکر طلاق رو تو سر من انداخت من انگار روانی شدم دوست دارم خودم جدا زندگی کنم حتی بدون بچه ولی میدونم طافت نمیارم

منتظر اتفاقات خوبم 
بهتر خیالت راحت تره که عمرت پاش بیشتر ازین هدر نرفته.بشین به آیندت فکر کن هنوز کلی باید تجربه کنی تو ...

با اینک بعد تاپیک زدنم نموندم اما از برخورد خوبتون واقعن ممنونم❤❤دعا کن واسم بتونم تحمل کنم.... سنگینی بدی رو قلبمه..

دیر شده.... مامانم قده همهههههه عالم دوسم داشت اعتماده مامانمو گرفت...

عزیزم مامانت دوست داره من خودم دختر دارم 10 سالشه اگه قتل هم انجام بده من عاشقشم ناراحت میشم ولی این تو دوست داشتنی تاثیری نمیذاره 

مطمین باش عشق مادرت بی قید و شرطه یعنی اینجوری نیست بگی اگه فلان کارو نمی کردی دوستت داشت اون ناراحتی ولی دوست داره 

تازه خییییلی جوونی هنوز اول زندگی ته کنکور میدی دانشگاه قبول میشی پزشک میشی بهترین آینده در انتطارته هنوز اول راهی

فردا صبح که بیدار میشی احساس میکنی چققققققد دلت تنگه چقد بی هدفی چقد ناراحتی ولی غصه نخور خوب میشی یکم گریه کن برو دوش بگیر صبح برو پیاده روی صبحانه بخور درست و بخون کنکور یه رشته خوب قبول بشی

منتظر اتفاقات خوبم 
با اینک بعد تاپیک زدنم نموندم اما از برخورد خوبتون واقعن ممنونم❤❤دعا کن واسم بتونم تحمل کنم.... سنگی ...

دعا میکنم برات خدا بهت آرامش بده.مسیر خوشبختی رو به زودی بزاره جلو پات.راحت بتونی گذشتتو فراموش کنی و به امید خوشبختی و رسیدن به اهدافت زندگیتو بسازی.😍😘😗فقط ازت خواهش میکنم الان ذهنتو آماده کنکورت کن و به موضوعی به غیر این فکر نکن.بخوای میتونی.شبت خوش

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
عزیزم مامانت دوست داره من خودم دختر دارم 10 سالشه اگه قتل هم انجام بده من عاشقشم ناراحت میشم ولی این ...

مامانم بی اعتماد شده... مرسی از راهنماییاتون❤❤❤❤❤❤❤❤

الآن هیچی کلا از اول ازدواج مشکلی نداشتم  یهو شوهرم گفت جدا بشیم من میدونم که پای هیچ کسی در م ...

عزیزم منم همین طورم همش فکر میکنم برم بهتره ولی دیدم خودمو دارم اذیت میکنم و بچه هام این وسط از کل.دنیا واسم با ارزش ترن پس تصمیم گرفتم گذشته ها رو فراموش کنم و هر وقت فکرای بد به سرم زد زندگیمو با آدمای بدبخت تر از خودم مقایسه کنم و بچسبم به زندگیم چون بچه هام جز من پناهی ندارن فکر اینو بکن بچه هات الان چقدر بهت احتیاج دارن و خودت تو سن اونا بودی مامانت ولت میکرد چقدر بدبخت میشدی و در آخر واسه آرامش خودتم شده حتما برو مشاور بخدا دیدت به زندگی عوض میشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕