2777
2789

بشین درست فکر کن کسی که ولت کرده ارزش اینکه بخاطرش خودت از بین ببری داره عزیزم لیاقت داشتنت نداشت تمام 

همین داداش ببین اگر اتفاقی برات بیفته داغون میشه به اطرافیانت فکر کن نه کسی که ولت کرد 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامرد سه سال زندگیمو پات بزارم حتی الانم مث آدم خدافظی نکنی

گاهی اینطوری میشه. دنبال مقصر نباش. دو نفر واقعا باید از تکنیکی مثل هم باشن و متچ باشن تا رابطه ادامه پیدا کنه. خیلی از رابطه ها همین شکلی تموم میشه. هیچ کس هم خودشو نکشته 

اگ اندازه طو لاشی بودم الان انقد نمیسوختم.... کاش خیانتاتو جبران کرده بودم ک الان راحت نگی بلاک

شاید دوباره باهات آشتی کنه شاید یه دعواست فقط

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

همون اولش حدس زدم که بخاطر کس یه

عزیزم خودتو بیچاره نکن بخدا ارزش نداره فکر نکن زندگی تو باختی تو رابطه خیلب چیزا یادمیگیری من خودم با یکی دوسا بودم واقعا عاشق بودم الانم حاضر نیستم ازش بد بگم خب خیییییلی چیزا ازش باد گرفتم خیاب سختی کشیدم ولی واقعا خیلی چیزا یاد گرفتم از اون بچگی و سادگی دراومدم و واقعا ارزش داشت ولی با اینکه واقعا هیچوقت فراموش نمیشه ولی عادت میکنی و زحمت مث اول درد نداره 

منتظر اتفاقات خوبم 

عزیزم من الان نفهمیدم چی شده و اخرسم نمیدونم که تقصیر داشده یا نه ولی بدون تو این کار یه حکمتی هست که پنهونه وشما ازش خبر نداری و حتما به نفعته 

پس عزیزم ضعف نشون نده از خودت وبرو دنباله یه ادمه درست که تورو به کمال برسونه 

رفتنی باید بره اونیکه رفتنیه حتما میره پس چه بهتر که زودتر رفته پس قوی باش وبه خدا توکل کن😌

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

مهیا الان تاپیکت دیدم طرف پرستار بوده اره بعد تو بخاطرش سطح درس خوندن آوردی پایین که پزشکی قبول نشی سهمیه هم داری

خب خداروشکر که بموقع بوده این تموم شدن ببین ارزش نداشت اینکار بشین درست بخون که پزشکی قبول بشی 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
فردا میخام شوهرمو ترک کنم رسیدیم آخر خط...! وایسا دنیا من میخام پیاده شم😂😂

خوش به حالت کاش منم راحت میتونستم برم

کاش شوهرم و دوست نداشتم کاش عاشقش نبودم 

اگه برم بچه ها رو چیکار کنم؟

راهی ندارم انگار ولی کاش یه قرص بود که میخوردم و همه چی رو فراموش میکردم که جدا شدن سخت نباشه واسم

منتظر اتفاقات خوبم 
خوش به حالت کاش منم راحت میتونستم برم کاش شوهرم و دوست نداشتم کاش عاشقش نبودم  اگه برم بچه ها ...

وای نه به بچه هات فکر کن ارزش موندن دارن بچه های من ارزش همه چی دارن فداشدن براشون کمه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
وای نه به بچه هات فکر کن ارزش موندن دارن بچه های من ارزش همه چی دارن فداشدن براشون کمه

کاش یکی منو درک میکرد

نمیدونم چجوری بگم ولی واقعا دلم میخواست برم یه اتاق بگیرم و تنها زندگی کنم

منم میبینم بچه ها بهم نیاز دارن دخترم تا بگم سرم درد میکنه نمیذاره تکون بخورم میگه استراحت کن بعد هی 5 دقیقه یکبار میاد میگه مامان خوبی؟ وقتی بلند میشم انگار دنیا رو بهش دادن میگه وای انگار خوب شدی بمیرم واسش😢

منتظر اتفاقات خوبم