2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا کل قضیه رو همون اول بذارید و‌همه رو‌اینطوری سرکار نذارید درست نیست ما که رفتیم باااای

طرف حالش بده بیاد برات داستان بذاره ؟

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
این حرفا چیه؟میخوای خودتو بکشی ؟؟؟؟؟

کسی که به طور جدی قصد خاتمه دادن به زندگیش رو داره به نظر من تاپیک نمیزنه. اونم تیکه تیکه ! 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

فقط میتونم بگم هرجای زندگیم زد به سرم که خودکشی کنم الانکه بهش فک میکنم میگم خاک تو سرم😐 رفته بودم الان این جیگری که داره شیرمو میخوره دیگه نبود

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
کسی که به طور جدی قصد خاتمه دادن به زندگیش رو داره به نظر من تاپیک نمیزنه. اونم تیکه تیکه ! 

ب نظر منم خودكشي جار زدن نداره(اين ترحمه)وگرنه زارت ميزني خودتو ميكشي

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

شما خیلی شکاکی عزيزم😅😅تو همه تاپيکا همینو میگی.بیخیال خودتو اذیت نکن با بدبینی

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
فقط میتونم بگم هرجای زندگیم زد به سرم که خودکشی کنم الانکه بهش فک میکنم میگم خاک تو سرم😐 رفته بودم ...

دقیقا عین من خاک تو سرم 😯😯😯

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
واقعا کس که اینقد به انتها رسیده میاد تو  سایت؟

بعید نیست عزیزم. برای خودم خیلی پیش اومده که تو اوج ناراحتی و نا امیدیم به اینجا پناه اوردم. ادما با همدیگه فرق دارن.

حالا ایشون هم نیومده تصمیم صددرصدش برای خودکشی رو اعلام کنه!! منظورش اینه که خیلی نا امید و بی انگیزه زندگی شده. برای درددل اومده

طرف حالش بده بیاد برات داستان بذاره ؟

خب اینقد حالش بده تونسته وارد سایت بشه بعد تا پیک بزنه خب کل قضیه را تعریف کنه دیگه!واقعا یعنی آدم وقتی اینقد حالش بده که بخواد خودکشی کنه میاد تا پیک میزنه؟

منتظر اتفاقات خوبم