2777
2789
سعی کن تا جایی ک میشه دوستات باعث دعوا نشن چون حیفه با شوهرت دعوا کنی اونا دارن زندگیشونو میکنن بعد ...

متاسفانه دوستام خیلی اهل قر فر اینجور چیزان چند تاشون جدا شدن.یا مجردن شوهر ندارن😣ولی بچهای بدی نیستن

متاسفانه دوستام خیلی اهل قر فر اینجور چیزان چند تاشون جدا شدن.یا مجردن شوهر ندارن😣ولی بچهای بدی نیس ...

بزار شوهرت بیشتر باهاشون اشنا شه جوری رفتار نکن ک فک کنه چیزی ازش مخفی میکنی یا یواشکی باهاشون درارتباطی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا منم بدم میاد اما نمیدونم چیکار کنم دیگه.🤔

میدونی چیه تو هم همون کاررو بکن کاری ک شوهرت ازش بدش میاد رو هی جلوش انجام بده اگه گفت ادامه نده من از این کار بدم میاد تو هم رک بهش بگو ک از کارایی ک اون انجام میده ناراحتی از نظر دادن راجب ب دوستات ناراحت میشی قطعا اونم ب مرور ادامه نمیده اینکارو

با سلام امیدوارم بی حیایی من رو ببخشید من پسری ۱۷ ساله هستم و ۸ سال هست که هر شب ۳ بار در خواب محتلم می شوم دکتر زیادی هم رفتم که فایده ای هم نداشت کم کم عوارض این جنب شدن هایم دارد مرا دیوانه می کند اعصابم به شدت ضعیف شده و چشمانم کم سو شده است با خانواده ام بد اخلاقی می کنم و فکرم از کار افتاده و خیلی بد بختیهای دیگر فقط یکبار در عمرم خود ارضایی کرده و دیگر این کار را انجام نداده ام دست خودم نیست خواب زشت می بینم و جنب می شوم تقوایم هم بالاست ولی باز هم جنب می شوم پدرم می گوید ازدواج کن ولی من علاقه و میلی ندارم به نظر شما چه کار کنم با تشکر

شما اقا پسر که میگی حالت اصلا خوب نیس اخه عزیز دل بابات چرا همچین کاری کردی الان پسرای هم سن شما ۱۰ تا رل رو همزمان دارن😑من مادرم مشاوره همچین چیزای تو به من بگو چته من از مامانم سوال میکنم بهت میگم داداشی 🤗 اصلا نگرانم نباش

هییییی که تنهایی چیکار میکنه باادم