2777
2789

به خاطر استرس کاری و بعدش کرونا گرفت بله باشگاه رفت خوب شد و بچه دار شدیم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اختلال نعوظ رو که دکتر زوذ انزالی هم که باید باشگاه بره اوکی میشه برای رابطه هم قبلش قرص تاخیری یا ک ...

باشگاه چه ربطی داره؟ 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

من خیلی وحشتناک میترسم ازاین موضوع ما نامزدیم و نامزدم این مشکلو داره😞

اگه گرم مزاجی به نظرم مسئله مهمیه ارزش داره راجع به تصمیت فکر کنی هنوز نامزدی اینه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

با قرص و اینا حل میشه؟ انگار الت تناسلی شله

حالا از راه برس بعد ......

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
اگه گرم مزاجی به نظرم مسئله مهمیه ارزش داره راجع به تصمیت فکر کنی هنوز نامزدی اینه

اونم گرم مزاجه و حتی بیشتر ازمن ولی فعلا رابطه دخول نداریم چون آلت شل هست و زود انزال  نمیدونم اصلا میشه رابطه دخولی داشته باشه یانه

اونم گرم مزاجه و حتی بیشتر ازمن ولی فعلا رابطه دخول نداریم چون آلت شل هست و زود انزال نمیدونم اصلا ...

پس حتما دکتر ببر اوا

با قرص و اینا حل میشه؟ انگار الت تناسلی شله

قرص که فقط تاخیرش مینداز 

برای شل نباشه باید پیش اورولوژیست بره چون اون بافت اسفنجی مانند دار وقتی میخواد حالت بگیر خون کل اون بافت اسفنجی در بر میگیره 

مشکلی حتما برای رسیدن خون هست

یا شاید کلا آدم سردی هست حس رابطه ندارع

توبه شکستم🫀🙂