به خاطر استرس کاری و بعدش کرونا گرفت بله باشگاه رفت خوب شد و بچه دار شدیم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اختلال نعوظ رو که دکتر زوذ انزالی هم که باید باشگاه بره اوکی میشه برای رابطه هم قبلش قرص تاخیری یا ک ...
باشگاه چه ربطی داره؟
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
من خیلی وحشتناک میترسم ازاین موضوع ما نامزدیم و نامزدم این مشکلو داره😞
اگه گرم مزاجی به نظرم مسئله مهمیه ارزش داره راجع به تصمیت فکر کنی هنوز نامزدی اینه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اونم گرم مزاجه و حتی بیشتر ازمن ولی فعلا رابطه دخول نداریم چون آلت شل هست و زود انزال نمیدونم اصلا ...
پس حتما دکتر ببر اوا