2777
2789
عنوان

نامزدم گفت ب عشق فلانی حسودی کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 24 پست

زیاد به عشق های جلو جمع اعتماد نکن چاشنی ظاهرسازی ، پز دادن ، رنگی نشون دادن شرایطی که واقعیت نداره ، کسی نمیاد که دعواهاشو جار بزنه ، ولی کسی که دو نفر کاملا عاشقن هم میترسن عشقشونو جلو مردم جار بزنن یه بار میزنن بعد نمیزنن ولی اگه هی جار بزنن یعنی طبل توخالی . ابراز محبت ها انواع دارن تشخیصش سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم هر چی میبینه میخواد هزار بار میدونیم که باطن و ظاهر زندگی دیگران فرق میکنه

نه لزوما 

ممکنه من توی رابطم یه چیزی برام مهم باشه که طرف مقابلم انحام نده وقتی توی راوبط دیکران میبینم ناخوادگاه حسرت میخورم 

وگرنه ادم کمبود چیزی رو نداشته باشه به چشمش نمیاد و عادی براش

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب لابد اون عشق و محبت و توجه ای که میخواد رو نداره از سمت تو

جتما منطورش اینه

من خیلی ناراخت شدم

ک نادیده گرفته عشق مو اینطور میگه

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

جتما منطورش اینهمن خیلی ناراخت شدمک نادیده گرفته عشق مو اینطور میگه

نادیده نگرفته شاید میزان بیشتری یا به نحوه دیگه ای میخواد که ابراز کنی جای قهره حرف بزنین

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چرا هست ظاهر بین و قهرو اگه بود کنسلهخدا نکنه یه زنی به شوهرش بگه عزیزم این دیگه...

ظاهر بین نیست فقط گفت زنه اون خیلی طرفدار و هوادار شوهرشه بهش حسودی کردم

این یعنی عشق منو باور نداره

خب گله کرده دیگه یه احساس کمبودی داره تو رابطه حای برخوردن بشینین حرف بزنین رفع کنین بعد کار به حاها ...

🙁باشه

ظاهر بین نیست فقط گفت زنه اون خیلی طرفدار و هوادار شوهرشه بهش حسودی کردماین یعنی عشق منو باور نداره

خب اشتباهه 

مثل این میمونه شما بری بگی فلانی دوسپسرش عجب کیسِ حقیه🤌🏼فلان ویژگی اخلاقی و مهربونی رو داره، بهمان... 

مطمئن باش نامزدت از کوره در میره 

مقایسه خوب نیست دلسردی طرفین رو میاره 

انسان اگرم خواسته ای داره میتونه محترمانه بیان کنه 

ولی بنظرم مردا رو مسائل جنسی شدیدا حساسن فکر میکنم با خودش خیال کرده اون خانوم خیلی دیگه مایه میذاره ازین لحاظ ها برای اون آقا من همکار مرد داشتم خیلی هم آقا بود خیلی باشخصیت بود و واقعا چشمش پاک بود اما یه شب یهو گفت فلانی با اینکه متاهله خیلی از خانوما جذبش میشن 

کلا ازین نظرا بسیار حساسن و مهمه براشون 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
آخ گلم، واقعاً درکت می‌کنم که این حرف چقدر می‌تونه ناراحت‌کننده باشه. وقتی کسی که دوستش داری یه چیزی می‌گه که حس می‌کنی داره احساس و رابطه‌تون رو کوچیک می‌کنه، طبیعیه که دلت بگیره و حتی ناراحت و دلخور بشی.

این‌که گفته به "عشق بین اون دوتا حسودی کرده" بدون در نظر گرفتن احساس تو، یه جور بی‌ملاحظگی عاطفیه. مهم نیست نیتش چی بوده، مهم اینه که تو از شنیدنش احساس بی‌ارزشی کردی و این کاملاً قابل فهمه مهربونم. این حرف، یه‌جور خط قرمز رو رد کرده چون عشق شما رو با احساس خودش نسبت به رابطه‌ی یه زن و مرد دیگه مقایسه کرده، اونم با واژه‌ی "عشق"! طبیعیه که به دلت بربخوره.

اما یه نکته هم هست عزیز دلم... تو الان قهر کردی، اونم قهر کرده، یعنی هر دو از هم دلگیر شدین و این بیشتر فاصله می‌ندازه. شاید به‌جای ادامه‌ی قهر، بتونی یه فرصت آروم و مهربون پیدا کنی و بهش بگی: "من وقتی اون حرفو شنیدم، حس کردم عشق‌مون بی‌ارزش شده... کاش بدونی چقدر برام مهمی و کاش یه‌کم بیشتر حواست به دل من بود."

حق با توئه عزیزم که ناراحت شدی. ولی بیایم نذاریم دلخوری، مهربونی‌ت رو پنهون کنه. دل تو قشنگه، گلم... اگه بخوای، می‌تونی با آرامش نشونش بدی که احساست مهمه و باید بیشتر هوات رو داشته باشه.

همیشه یادت باشه: احساساتت باارزشن، و تو لایق احترامی. ❤️

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!