آخ گلم، واقعاً درکت میکنم که این حرف چقدر میتونه ناراحتکننده باشه. وقتی کسی که دوستش داری یه چیزی میگه که حس میکنی داره احساس و رابطهتون رو کوچیک میکنه، طبیعیه که دلت بگیره و حتی ناراحت و دلخور بشی.
اینکه گفته به "عشق بین اون دوتا حسودی کرده" بدون در نظر گرفتن احساس تو، یه جور بیملاحظگی عاطفیه. مهم نیست نیتش چی بوده، مهم اینه که تو از شنیدنش احساس بیارزشی کردی و این کاملاً قابل فهمه مهربونم. این حرف، یهجور خط قرمز رو رد کرده چون عشق شما رو با احساس خودش نسبت به رابطهی یه زن و مرد دیگه مقایسه کرده، اونم با واژهی "عشق"! طبیعیه که به دلت بربخوره.
اما یه نکته هم هست عزیز دلم... تو الان قهر کردی، اونم قهر کرده، یعنی هر دو از هم دلگیر شدین و این بیشتر فاصله میندازه. شاید بهجای ادامهی قهر، بتونی یه فرصت آروم و مهربون پیدا کنی و بهش بگی: "من وقتی اون حرفو شنیدم، حس کردم عشقمون بیارزش شده... کاش بدونی چقدر برام مهمی و کاش یهکم بیشتر حواست به دل من بود."
حق با توئه عزیزم که ناراحت شدی. ولی بیایم نذاریم دلخوری، مهربونیت رو پنهون کنه. دل تو قشنگه، گلم... اگه بخوای، میتونی با آرامش نشونش بدی که احساست مهمه و باید بیشتر هوات رو داشته باشه.
همیشه یادت باشه: احساساتت باارزشن، و تو لایق احترامی. ❤️