2777
2789
حس بویایی داره مگه میشه فکر کنه مردیم😂 حتی اگه مرده باشیم هم وقتی گشنش باشه لاشه مرده رو هم میخوره. ...

نه عزیزم خرس با موجودات زنده کار داره، لاشه رو فقط حیوان لاشخور میخوره و سگ و گربه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خرس واقعی بیارن تو ماشین؟؟؟ که بازی کنه براشون؟؟؟ هوش مصنوعی وجلوه های ویژست زخم دیت بهتاشم گریمه

سلام عزیزم اخه محسن تنابنده هم استوری کرده بود که کسایی که سن شون زیر ۱۴ هست نبینن

همیشه به من میگفتن سگ دیدی فرار نکنتا رفتیم روستا یه دسته سگ اومدن همه ثابت وایستادن و میگفتن کسی فر ...

وای😂😂😂نکته اموزشی بود یاد گرفتم مرسی😂🙏🏼

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

وای😂😂😂نکته اموزشی بود یاد گرفتم مرسی😂🙏🏼

قربونت🤣🤣🤣🤣

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

قربونت🤣🤣🤣🤣

ولی منم مثل خودت فرار میکنم اموزش روم تاثیری نداره😔🤣

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

فکر‌می‌کردیم پايتخت امسال طنزه ولی همش اشک ما رو درمیاره که

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند