بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓
سلام عزیزم وقتب ارسطو رفت پایین منحس کردم یا یه غریبه میاد تو یا یه حیوون و به نظرم واقعا این قسمت هم فیلمبرداریش سخت بوده هم بازی کردن بقیه بعد چون بهتاش زخمی شد میگم خرسه شاید واقعی بوده
من بودم خون ب مغزم نمیرسید عین اسکولا بلند میشدم میدوییدم😂
همیشه به من میگفتن سگ دیدی فرار نکن
تا رفتیم روستا یه دسته سگ اومدن همه ثابت وایستادن و میگفتن کسی فرار نکنه درکسری از ثانیه من شروع کردم به فرار کردن همه سگها ریختن دنبال من🤣🤣🤣🤣
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........