2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

اخه چرا از این تاپیک ها میذاری میخوای داغ دلمون رو تازه کنی

میگه کم کم داره دایره اسامی فیلمهات کم میشه، اول سکوت بره ها رو حذف کردی الان کلی دیگه، از شدت فیلم بازیت کاسته شده، فکر نکنی حواسم نیست😂😂😂😎😎😎😎😎😉😉

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییاخه چرا از این تاپیک ها میذاری میخوای داغ دلمون رو تاز ...

راس میگی آسمون 🥲🥲🥲🤣🤣 مرسی که به این چیزا دقت می‌کنی 🥲

چرا داغ دل ؟ راستی تا الان عاشق شدی ؟

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

راس میگی آسمون 🥲🥲🥲🤣🤣 مرسی که به این چیزا دقت می‌کنی 🥲چرا داغ دل ؟ راستی تا الان عاشق شدی ؟

من حواسم به همه چی هست اون فیلم باز همیشگی نیستی کلی فیلم میگفتی الان به یکی دو تا بیشتر بسنده نمیکنی 

نه بابا عاشقی چیه من همش سرم تو درس و کار بوده

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

من حواسم به همه چی هست اون فیلم باز همیشگی نیستی کلی فیلم میگفتی الان به یکی دو تا بیشتر بسنده نمیکن ...

اهوووووم ببین آسمون می‌خوام یکم خودمو تغییر بدم بنظرت این خوبه ؟

اینجا رو نمیگما 😅 زندگی واقعی منظورمه

همون بهتر که نشدی ، ولش چیز بدرد بخوری نیس

اهوووووم ببین آسمون می‌خوام یکم خودمو تغییر بدم بنظرت این خوبه ؟اینجا رو نمیگما 😅 زندگی واقعی منظور ...

هر تغییر مثبتی خوبه، فقط رو به بالا باش، خیلی هم عالیه

نه بابا چیه، ادم باید اول از همه عاشق خودش باشه، تو تاپیکهات دیدم گفتی قبلا عشقی داشتی، اگه رفته رهاش کن از وجودت بطور کامل تا به ارامش برسی 

هر تغییر مثبتی خوبه، فقط رو به بالا باش، خیلی هم عالیهنه بابا چیه، ادم باید اول از همه عاشق خودش باش ...

ولش کردم 😊

دیگه خیلی وقته بهش فکر نمیکنم 

می‌خوام زندگیمو بهتر کنم