2777
2789
عنوان

داداشم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 18 پست
خب آخه میگف ظاهرمی نیس

ن منظورمو متوجه نشدی میگم بعضیا بدل نمیشینن شاید داداشت اون حس مثبتو ازش نگرفته 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

میدونی چرا چون شما 19 سالته داداشم 30 سالشه و طرز. فکرتون زمین تا آسمون فرق میکنه

طرز فکری که شما میگی ربطی به سن و سال نداره

ولی شمای ساده لوح حرفای برادرتون رو باور کنید البته شایدم راس میگه چه معلوم من که نمیشناسمش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ظاهر مهم هست اما در وهله‌ی دوم به خصوص برای آقایون که بصری هستن ....معیار های اصلی اخلاق و منش ، مسائل اعتقادیو فرهنگی هست

چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞.                                   اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓

احتمالا یکو میخواد از این نظرها خیلی بالا نیست و میخواد امادتون کنه.

داداشم هم خوشگل بود و هم موقعیت اجتماعی خودش و پدرم اونقدر بالا بود که خاستگاری میکردن ازش .حالا می‌گفت نمیخوام و فلان بعد کم کم که عاشق شده بود وا داد و گفت میخوام ساده باشه و فلان و قیافه اصلا مهم نیست ،پولشون مهم نیست ،خلاصه همه چیز ، حتی میگفت قد بلند خوب نیست باید قد کوتاه باشه 😊فقط اخلاق بعد دیدیم که کلا مشخصات عروس خودمونه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم