2777
2789
عنوان

شما باشید ماشین صفر رو میدید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم وام خوشش نمیاد میگه سود دارن و ضامنم سخته. حاضره بگه 1 میلیارد رهنش بدم که سال بعد تسویه کنه ب ...

وام مسکن درصدش کمه 

ما همین کارو کردیم 

طلا خونه ماشین وام و رهن دادیم اونم دوسال 

همش دلم میخواد این یکسال و نیم تموم بشه تا بریم خونه ی خودم زمان کند میگذره برام 

به شوهرت بگو الان مثلاقسط وام میدی ۱۰ تومن سال بعد اون ۱۰ تومن اندازه یه میلیون ارزش نداره 

هر کسی وام میگیره برندس 

منطقه فرهنگیانش خیلی قشنگه و بروزهما هم خونمون اونجاست ۳ماه دیگ تکمیل میشه

اره فرهنگیان خوبه . دیگه بخاطر بچم دوس دارم نزدیک تهران باشم. تهران که به آرزوها پیوست

وام مسکن درصدش کمه ما همین کارو کردیم طلا خونه ماشین وام و رهن دادیم اونم دوسال همش دلم میخواد این ی ...

ضامنم میخواد؟ مراحل چقدر طول کشید برا وام؟؟ خودم باید انجام بدم یا بنگاه. آخه بت 2 تا بچه سختمه برم. شوهرم نیس

ضامنم میخواد؟ مراحل چقدر طول کشید برا وام؟؟ خودم باید انجام بدم یا بنگاه. آخه بت 2 تا بچه سختمه برم. ...

بنگاه معرف میشه 

من نرفتم نمیدونم 

با بچه برو مگه فقط تو بچه داری همه بچه دارن و میدونن تو شرایطی ادم مجبوره بچه رو ببره  

ولی برو بانک دوتا سوال ببرس دست میاد 

2790
2778
2791
2779
2792