2777
2789
عنوان

خیلی ضروری تند و فرز بیاین 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 36 پست
میگه بیا ساعت۸شیرینیتو بگیر گردنم نمونه خجالت کشیدم اینجوری میگه حس گدا بودن بهم دس داد میخوام محو ش ...

نه اگه خجالت بکشی کارت زاره پررو باش البته بگو دوس داشتم تو کافه باهم میخوردیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو وعده الکی نده اول شام 😂گول نخوربیاد خاستگاریت نون خامه ایم میاره

باورت میشه تاحالا همو ندیدیم حرف خاستکاری هم نیس 

ی روز هوش شیرینی کردم اونم خامه ای این بهانه شد ک میکه بیا بگیر هدفش دیدنه فک کنم 

نمیدونم چی بگم 

باورت میشه تاحالا همو ندیدیم حرف خاستکاری هم نیس ی روز هوش شیرینی کردم اونم خامه ای این بهانه شد ک م ...

بگو خب بریم ی کافه شیرینی و چای بخوریم از یه خانوم اینجوری پذیرایی نمیکنن

هیچی نگو زشته

میدونم شوخیه ولی آدم شبیه گشنه ها به نظر میاد

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بگو با کمال میللللل<با کلی علامت خنده>  

بعد تهش با شوخی بنویس دیدار به صرف نون خامه ای دیگه  

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید