2777
2789
عنوان

انصراف از پرستاری دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 89 پست
همه افراد و شغل‌ها محترمن، همه رشته‌هاهم ارزشمندن، ولی سختی راحتی رشته‌ها با یه تحقیق مشخصهجدا از سخ ...

خواهر به خدا میدونم میخواستم استارتر رو دلداری بدم من خودم کنکوریم مشاورم پزشکه خودمم  تلاش میکنم  اینقدر احمق نیستم نفهم پزشکی چند ساله و چقدر درساش سخته اینو فقط جهت دلداری گفتم چون تو گروه مشاورمون پرستاری و بهداشت هایی داریم که انصراف میدن یا در کنار دانشگاهشون میخونن میگن اصلا احترام ما اندازه پزشکی ها نیست همین 

ببخشید ولی درسای پزشکی دندون دارو قابل مقایسه نیست با این رشته ها....دارو و پزشکی درسای بسیار سنگین ...

حرف شما درسته. 

ولی خودم فکر نمیکردم پرستاری انقدر دروس سنگینی داشته باشه بعد در اخر هم جوری باهاش رفتار کنن که انگار هیچ سوادی نداره. این رشته هایی که میگید بیشتر میخونن ولی خیلی بیشتر هم از طرف جامعه پذیرفته شده. ولی پرستاری اینطور نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف شما درسته. ولی خودم فکر نمیکردم پرستاری انقدر دروس سنگینی داشته باشه بعد در اخر هم جوری باهاش رف ...

دقیقا بچه های گروه ما هم همینو میگن تو کشور ما فقط پزشکی رشته اس انگار 

استارتر خیلی از اساتید علوم پایه، مثل فیزیو و اناتومی و جنین شناسی و ...، لیسانس پیراپزشکی و پرستاری داشتن، بعد فوق و دکترا علوم تشریح خوندن و کار ریسرچ هم میکنن. به این مسیر علاقه نداری؟ 

دقیقا شرایط سختیه ولی ارزششو داره.

ولی به شرطی که دیگه بخونیا چون تو کارت رو ول کردی چسبیدی به کنکور باید بخونی باید جوری بخونی که نگی کاش انصراف نمیدادم بگی اخیش چه خوب که انصراف دادم من امسال دوازدهم تجربیم عاشق رشته داروسازی میشه یه نصیحتی کنی 

اتفاقا دامپزشکی خیلی رشته کشف‌نشده‌ایه، پتانسیل درامدزاییش هم بیشتر از دندونه. دندون دارو پزشکی رو ب ...

کی میگه دندون دارو رو به اشباع هستن؟

رشته های تجربی چون مربوط به سلامت مردم هس هیچ وقت اشباع نمیشه 

ولی به شرطی که دیگه بخونیا چون تو کارت رو ول کردی چسبیدی به کنکور باید بخونی باید جوری بخونی که نگی ...

کنکور اون غولی نیست که به ما نشون دادن. اصلا اینطور نیست. به نظرم تو کنکور مهم ترین چیز استمراره. من از استمرار ضربه خوردم.

کی میگه دندون دارو رو به اشباع هستن؟رشته های تجربی چون مربوط به سلامت مردم هس هیچ وقت اشباع نمیشه

دندونپزشک‌ها و داروسازهای کلانشهرها میگن، همین الان شما فارغ التحصیل جوان این رشته‌ها باشی قانونا نمیتونی توی تهران فعالیت کنی باید چند سال بری شهر کوچیک. نمیگم وضعیتشون بده ولی مسلما به خوبی ۱۰ سال پیش نیست

کنکور اون غولی نیست که به ما نشون دادن. اصلا اینطور نیست. به نظرم تو کنکور مهم ترین چیز استمراره. من ...

کدوم استاد ها از نظرت خوبه؟

نظرت در مورد مشاور چیه؟

اره منم خیلی وقتا شروع کردم بیست روز خوندم به طور عجیبی پیشرفت کردم ولی دیسیپلین نداشتم البته مدرسه هم امسال خیلی اذیتم کرد

بله به این مسیر فکر کردم ولی مسیر پزشکی رو خیلی علاقه دارم.

درک میکنم امیدوارم بهترین برات پیش بیاد

ولی خیلی تحقیق کن و با چشم باز پا توی مسیر بذار

نمیدونم دکتر عمیدی رو میشناسی یا نه، یکی از بهترین اساتید اناتومی و جنین شناسی کشورن و بهترین ترجمه‌های گری و جنین لانگمن و ... مال ایشونه، ایشون کارشناسی کاردرمانی خوندن اگر اشتباه نکنم، ولی بعد وارد این مسیر شدن و سرپرست بخش ivf بیمارستان زنان یاس هم هستن، یعنی مسیرشون با پزشکی همپوشانی پیدا کرده

کدوم استاد ها از نظرت خوبه؟نظرت در مورد مشاور چیه؟اره منم خیلی وقتا شروع کردم بیست روز خوندم به طور ...

استاد بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی خیلی کمک کننده اس. مشاور هم به نظر من نیاز هست حداقل ماه های اولی که شروع به درس خوندن میکنی.