بوی_قهوه مدیر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 321 عنوان ببینید بی بی چکم مثبت شده😭 | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 33 پست بچه ها من اینو ساعت ۷ صب ناشتا زدم قرار بود ۳ عید پریود بشم هنوز نشدم امروز بی بی زدم اول منفی بود الان رفتم نگا کردم بعد دو سه ساعت تقریبا دیدم یه حاله خیلیییی کم رنگ افتاده ینی مثبته؟؟ 1404/01/25 | 10:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بوی_قهوه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 321 بعد دو سه ساعت نه دیگههمون اولش مهمهبعدش خب خیسه رنگش پخش میشه عه خب خداروشکر
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22741 گزاشتم اما نمیدونم چرا مشخص نمیشه من جات بودم همین الان میرفتم آزمایش خون جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بوی_قهوه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 321 کو ببینم از سوم عید تا حالا عقب انداختی برو ازمایش بده سابقه دارم خب همیشه عقب میندازم ولی این دفه خیلی طولانی شد
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48535 بعضی اوقات ممکنه بشه خیر عزیزم کلا ۱۰ دقیقه بعد معتبره آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22741 گزاشتم اما نمیدونم چرا مشخص نمیشه من هاله رو دیدم😍 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مامان_مهرسا_سه عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 11293 ببخشید ناراحتت میکنم ولی این منفی حاله خشک شدن تنبلی تخمدان داری باید ورزش کنی وزن کم کنی شیرینی و قند و جربی حذف کنی تا درست بشه ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 17068 منفیهوقتی انقد پری عقب افتاده دگ نباید هاله بیفتهباید دو تا خط پررنگ باشه
بوی_قهوه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 321 برا من وقتی منفی بود بعد دو سه ساعتم هاله نمیفتاد،انشالله مثبت باشه فردا دوباره بزن 😐نگو انشالا نمیخام 🤦🏼♀️
بوی_قهوه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/21 تعداد پست: 321 ببخشید ناراحتت میکنم ولی این منفی حاله خشک شدن تنبلی تخمدان داری باید ورزش کنی وزن کم کنی شیرینی و ق ... ناراحت چرااا من بچه دارم یه دونه الان بچه نمیخام و خوشحاام ک منفی شده
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22741 😐نگو انشالا نمیخام 🤦🏼♀️ وای من فک کردم میخای هی دارم بهت امیدواری میدم😂 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..