2777
2789

تو گوگل صدتا تعبیر هست هرکدوم یچیز میگن صبحی خواب دیدم مادربزرگم که چندساله فوت شده دوباره گفتن فوت شده و عمم اومد خونه پدرمینا ی ذره گریه کرد من همش میگفتم چرا گریه نمیکنه اما سرتا پا مشکی پوش بود 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگه مرده دوباره زنده بشه دوباره بمیره مفهومش اینه بستگانش فراموشش کردن...من این خواب رو در مورد یکی از فامیلامون دیدم و بعد چند وقت دیدم واقعاً فراموشش کردن...اتفاقاتی که افتاد خیلی هم خوانی با اون خوابم داشت...اتفاقاً تو خواب منم اطرافیان کسی که فوت کرده دیگه براش مثل اولین باری که فوت کرده بود گریه نمی کردن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

اگه مرده دوباره زنده بشه دوباره بمیره مفهومش اینه بستگانش فراموشش کردن...من این خواب رو در مورد یکی ...

آهان 

نه من اصلا داشتم ی خواب دیگه میدیم که رفتم دانشگاه و اینا وسطش مامانم تو خواب بهم زنگ زد که مادربزرگه فوت کرده منم گفتم مگه قبلا فوت نکرده بود رفتم خونه مادرمینا عمم اومد داخل خونه اونا و سرتا پا مشکی بود اما گریه نمیگیرد

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آهان نه من اصلا داشتم ی خواب دیگه میدیم که رفتم دانشگاه و اینا وسطش مامانم تو خواب بهم زنگ زد که ماد ...

براش خیرات بدین،،خدا رحمتش کنه.

صدقه بده منم این خوابا دیدم قبلا لزوما تعبیرش این نیس ک ی نفر میمیره تعبیری ک معمولا براش میگن  اما ی اتفاق بد برامون افتاداینم بگم ک میتونستیم جلوی تعبیرشا بگیریم ولی خب اونی ک باید گوش میداد نداد .شما صدقه بده و برای تعبیرنشدنش هرروز ایت الکرسی و چهارقل را بخون مثلا ی دوره تسبیح ازهرکودوم البته هردعای دیگه ای هم دوست داری بخون امااینا خوبن 

اگه مرده دوباره زنده بشه دوباره بمیره مفهومش اینه بستگانش فراموشش کردن...من این خواب رو در مورد یکی ...

تعبیر خواب دیدن ماه بزرگ و درحال حرکت و خییلییی نزدیک ب زمین و سرررخ ک داشت می‌سوخت چیه میدونید شما😢

براش خیرات بدین،،خدا رحمتش کنه.

ممنونم حتما

صدقه بده منم این خوابا دیدم قبلا لزوما تعبیرش این نیس ک ی نفر میمیره تعبیری ک معمولا براش میگن اما ...

باشه عزیزم

خودمم قبلا خواب مشابه همینو دادم سال ها پیش البته خواب پدربزرگم که فوت شده بود بعدش پسر عمو پدربزرگم فوت شد فهمیدم این بوده تعبیرش اما برای ای خواب انگار میترسم چون مادربزرگم بستگان دوری نداره خواهرش چندروز پیش فوت شد

[QUOTE=378722425]تعبیر خواب دیدن ماه بزرگ و درحال حرکت و خییلییی نزدیک ب زمین و سرررخ ک داشت می‌سوخت چیه میدونید شما ...[/QUOTE

عزیزم دیدن ماه تو خواب خوبه...انشالله خیره...ولی همه ی خوابا تعبیر ندارن...کلاً خواب رو به خوبی تعبیر کن.

[QUOTE=378722425]تعبیر خواب دیدن ماه بزرگ و درحال حرکت و خییلییی نزدیک ب زمین و سرررخ ک داشت می‌سوخت ...

سرچ زدم زده بود شکست در امتحان (کنکور دارم) بقدری ناراحت شدم سردرد گرفتم اول صبی .. 

مرسی از شما 🌱🌹

سرچ زدم زده بود شکست در امتحان (کنکور دارم) بقدری ناراحت شدم سردرد گرفتم اول صبی .. مرسی از شما 🌱🌹

این جوری تعبیرش نکن...من یه خواب وحشتناک در مورد سلامت مادرم دیدم چند ماه پیش بعد تعبیرش رو زدم خوب نبود...الان اصلاً بهش فکر نمی کنم...ناخداگاه تلقین باعث خدای نکرده رقم خوردنش میشه.

انشالله که موفق میشی و همه چی به خوبی رقم می خوره.🌹🌹