2777
2789
عنوان

زیبا نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 67 پست
ترجیح میدم شخصیت خودم رو با حرف زدن با شما پایین نیارم چون متوجه ی هیچ چیز نیستید لطفا ریپ نزنید . م ...

شما در نظر خودتون شخصیت دارید من متوجه هستم و چون سوال و مشکل خودم هست دارم با اسی درد و دل میکنم که شاید من هم به پله اون رسیدم من قصدم تحقیر اسی نیست من قصدم راهنمایی خواستن هست اگر شما بازهم میگم نمیومدی وسط 

ببین منم مثل تو هم ولی با این تفاوت که من اذیت میشم و با خودم کلنجار میرم میگم نکنه دروغ بگه حسش واق ...

ببین هرچیزی از هرادمی بعیده پس حس نگرانیت طبیعیه

هیچ وقت صد خودتو نذار که بعدا یک درصد اتفاقی پیش اومد سرخورده بشی

محبتشو بپذیر و تا اونجا که احساس راحتی داری محبت کن بذار کم کم خودشو بیشتر بهت ثابت میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین هرچیزی از هرادمی بعیده پس حس نگرانیت طبیعیههیچ وقت صد خودتو نذار که بعدا یک درصد اتفاقی پیش اوم ...

ببین اسی من همسرم غرق محبت و اختراممم می‌کنه ولی من تو دلم با خودم میگم خب فایدش چیه من که زیبا نیستم نمی‌دونم حالم با خودم خوب نیست میگم نکنه دروغه 

ببین اسی من همسرم غرق محبت و اختراممم می‌کنه ولی من تو دلم با خودم میگم خب فایدش چیه من که زیبا نیست ...

ایرادهای ظاهریتو برطرف کن به خودت و پوست و هیکلت برس

مطمئن باش حست کمتر میشه

شما در نظر خودتون شخصیت دارید من متوجه هستم و چون سوال و مشکل خودم هست دارم با اسی درد و دل میکنم که ...

هر کسی یک شخصیتی داره و تمام آدم ها دارای شخصیت هستن 

من متوجه ی منظور و حرف شما شدم فقط سوالی که پرسیدید سو تفاهم ایجاد کرد ، یه کاربر دیگه هم پاسخی که من داده بودم رو داد! 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بله شما زود قضاوت کردی

اگه شما فکر میکنی من قضاوت کردم عذرخواهم چون نمیخوام قلبی از سمت من لکه دار بشه. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…