2777
2789
عنوان

لطفاکمکم کنین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 20 پست
اینجا هیچکس نمیتونه کمکت کنه وقتی ی بچه ۴ ساله اینطور شده لطفا شده ذره ذره جمع کن ببرش مشاور کودک

آره به خدا گفتم شاید کسی راهنمایی کرد ولی تادکترنریم درست نمیشه به نظرم الآنم بچس زودخوب میشه به نظر خودم میگم شایدفقراهن و اینجورچیزاداره چون غذاهم درست حسابی نمیخوره اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت .دارم دیوونه میشم لیاقت مادرشدن ندارم لعنت به من

اینطوری نگو به خودت .همین که بفکر راه چاره افتادی و پشیمونی خوبه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم همینکه به فکر درست شدن این مشکلی و قبول داری اشتباهه یعنی پله اول درست رفتی لطفا خواهش میکنم ازت به خاطر سلامت روان خودت و خانواده حتما به روانشناس مراجعه کن میتونن بهت کنترل خلق منفی در شرایط سخت بهت یاد بدن و مشکل ریشه یابی کنن

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند
عزیزم همینکه به فکر درست شدن این مشکلی و قبول داری اشتباهه یعنی پله اول درست رفتی لطفا خواهش میکنم ا ...

چشم واقعا ازتون ممنونم خیلی بهم کمک کردین برای دکتروقت گرفتم حتمامیرم

چشم واقعا ازتون ممنونم خیلی بهم کمک کردین برای دکتروقت گرفتم حتمامیرم

کار خیلی خوبی کردی

امیدوارم خیلی زود تاثیراتشو توی زندگیت ببینی🥰

خداوندا به ما بیاموز تا در این فرصت حیاتمان آهی نکشیم برای کسانی که قلبمان را شکستند