2777
2789
عنوان

داداش گیج نعمته

353 بازدید | 26 پست

با داداشم میریم بازار دخترا زیر چشی نگاش میکنن بعد میگه هیچ دختری نگام نمیکنه میگم بهش داداشم دختر که یه ساعت بهت زل نمیزنه ما دخترا شگرد خاص خودمون داریم قبول نمیکنه قربونت بشم گوگولی خنگه بااینکه خوشتیپ هیکلی بدنسازه ولی عقل نداره🤣🤣🤣

عروس نمی‌خواید ؟😂

شوخی# کردم 

واقعا همینطوره ...

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشه؟  

داداش منم همینه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

نمیدونم چجوریه تو پسرا هرچی اندام بزرگتر فرزی و چابکی ذهن و بدن کمتر

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دخترا چجوری آمار میدن جدی؟باید یاد بگیرم فک کنم

به طرف خیلی نگاه میکنن همش زیر چشمی تا طرف مقابل متوجه بشه  

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

نمیدونم چجوریه تو پسرا هرچی اندام بزرگتر فرزی و چابکی ذهن و بدن کمتر

😅دقیقا هر چی اندام بزرگتر هیکلی تر خنگ تر و برعکسش....

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....