2777
2789
عنوان

خانمایی ک برادر دارید بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 52 پست
ما زشتارو دور ننداز 😅😅😅😅ولی با حرفت موافقم من یک عدد دختری هستم ک با جنس مخالف اصلا برخوردی نداش ...

توی اقوام ما دخترهای محجبه نه اینکه زشت باشند چون خیلی روی پوشش حساس هستند و اهل اغواگری نیستند و رفتارهای جلف و سبک ندارند همه مجرد هستند اتفاقا همه شون هم کارمند دولتی ولی دخترهایی که اغواگری می کنند حتی زیبا هم نیستند همه همسرهای پولداری دارند بدون اینکه خودشون سر کار برن

هر چند محجبه ها به قدری ایمان واقعی دارند که سر سوزنی ناراحت ازدواج نیستند و برای هیچ مرد نا محرمی دم  تکون نمیدن

چون دختر پاک میخواد، معیارش معقولانه نیس؟

بله 

چون اصولا آدما بشقاب و لباس نیستن پاک و ناپاک داشته باشن!

دنبال تفاهم از نظر سبک زندگی ، اخلاقیات ، عقاید مذهبی، ویژگی های روحی روانی، وضعیت مالی، اهداف و ... باید باشن اینا میشن معیار آدم پخته

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما فیلم های شورانگیز طباطبایی را ببین با پیراهن کوتاه می رقصه 

بعد از ازدواج محجبه شده داره زندگی می کنه

روح مرحوم آزاده نامداری شاد حتی زمانی هم که چادر می پوشید خیلی اغواگری می کرد بعد هم فیلمش اومد بیرون و همه دیدن طفلی افسرده شد

بله چون اصولا آدما بشقاب و لباس نیستن پاک و ناپاک داشته باشن!دنبال تفاهم از نظر سبک زندگی ، اخلاقیات ...

چرا اتفاقا، آدم پاک و ناپاک وجود داره، آدمی که هر روز با یکی بوده یا کلی رابطه دوستی داشته، بعد ازدواجم ممکنه به روش زندگی قبلیش ادامه بده... 

بعدشم این بنده خدا پاک مونده و دلش همسر پاک میخواد، چون شما قبول نداری که نمیتونی بگی معیار اشتباهیه، 

البته که این قضیه تنها معیار آدم نمیتونه باشه و مسائل دیگه ای هم مهمن، ولی خب همین پاک بودنه هم میتونه مذهبی بودن طرف رو نشون بده.. 

چرا اتفاقا، آدم پاک و ناپاک وجود داره، آدمی که هر روز با یکی بوده یا کلی رابطه دوستی داشته، بعد ازدو ...

خودتون جمله آخر همون حرف من رو تکرار کردین دیگه.

منم همینو میگم ولی کم ندیدم کسایی که صرف داشتن عقاید مذهبی یکسان ازدواج میکنن ولی بعد از ازدواج به مشکل میخورن چرا چون توی هزاران مورد دیگه عدم تفاهم بوده ولی بهش توجهی نکردن!

در ثانی هیچ راه قطعی نیست بگیم یکی کسی بوده توی گذشتش یا نه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
متاسفانه واقعیت جامعه است و پسرا عقل ندارن

بله متاسفانه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خودتون جمله آخر همون حرف من رو تکرار کردین دیگه.منم همینو میگم ولی کم ندیدم کسایی که صرف داشتن عقاید ...

منظور من این بود که آدم میتونه این معیار رو داشته باشه و کسی نمیتونه بگه معیار اشتباهیه، ازین جهت باهاتون مخالف بودم وگرنه بقیه حرفتون کاملا درسته... 

قطعا اشتباهه که آدم فقط یه معیاری داشته باشه که حتی به راحتی هم مشخص نمیشه طرف راست میگه یا نه.. کلا منم معتقدم باید تمام اخلاق ها بررسی بشن، مثلا اگه واقعا کسی صادق باشه، میشه به حرفش راجع به گذشته اش هم اعتماد کرد.. 

2790
2778
2791
2779
2792