2777
2789
نبات برا سرما خوردگی عینهو سمه خیلی بده به عیچ عنوان استفاده نکنید.آویشن و عسل خوبه...آویشن و پونه ا ...

جدی میگی؟ مرسی عزیزم نمیدونستم.. 😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون بهتر دارو نخوردی،من 5 تا آمپول و کلی قرص و شربت،فقط بدنم بهشون عادت کرد،اصلا صدام شبیه غاز شده! ...

سیفیکسیم داد بهم دکتر ولی ترجیح دادم نخورم.آبجوش عسل مرتب خوردم و نشاسته و چهار تخم.دکتر دارو گیاهی بهم گفت آویشن و اینا نخور ولی میتونی یکوچولو پونه دم کنی با پنیرک و ختمی بخوری.بیشترم همون چهار تخم و نشاسته رو توصیه کرد با آبجوش عسل

برو دکتر 

رفتم،2 بارم رفتم

میگم که 8 ساعت یه بار آموکسی سیلین و اکسپکتورانت میخورم،5 تا آمپول زدم کلی ام عسل آبلیمو و چیز میز میخورم!اما انگار نه انگار 

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
سیفیکسیم داد بهم دکتر ولی ترجیح دادم نخورم.آبجوش عسل مرتب خوردم و نشاسته و چهار تخم.دکتر دارو گیاهی ...

ایشالا زودتر خوب شی عزیزم

استراحتم خوبه

من نمیتونم خونه بمونم دلیل اینکه خوب نمیشمم اینه،میرم آموزشگاه یه سره در حال حرف زدنم و بیرون خونه

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
ایشالا زودتر خوب شی عزیزم استراحتم خوبه من نمیتونم خونه بمونم دلیل اینکه خوب نمیشمم اینه،میرم آموز ...

منم تو خونه تنهام همش باید خودم کارامو بکنم تازه بیشتر غذاهام سرخ کردنیه.بیشتر روزام بیرونم و خلاصه اگه خونه مامانم باشم یذره استراحت کنم