2777
2789
عنوان

جذب شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 26 پست
شش ساله ازدواج کرده.... اوایلش حداکثر دو ساله

والا برای ما ک هشت سال و‌نیمه مزدوج شدیم هر چی بیشتر میگذره همه چی رو براه تر داره میشه.. مثلا پنج سال اول خیلی فرق داره با پنج سال دوم..برا من اینجوری بوده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
آره بخدا ،حتی رنگ کابیتامونم خواهر اش انتخاب کردن

آخی عزیزم.... من خواهر شوهر ندارم... واسه عروسیم دختر عموی شوهرم سنش بالاست ازدواج کرده رفته بود با شوهرم انتخاب دسته گل طبیعی برای من ... من اون گل رو نخواستم داشتم دق میکردم از پول خودم رفتم دسته گل سفارش دادم و اون گل رو نگرفتم دستم والا من عروس بودم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولا كه اشتباه كردي اينجوري انتخاب كردي ثانيا حالا كه دير شده ولي از خانواده شوهرت هيچوقت جلوش بد ن ...

خب نمیشه همیشه خواهر اش هواشو دارند خیلی قربون صدقش میرن اگه یکم سردرد بگیره همشون میریزن میان خونمون که ببینن چش شده.پنج تا خواهر داره ،2تا برادر...خودش آخر یه...حس میکنم هیچ نقشی تو زندگیش ندارم

آره خوب ولی شش سال دخالت کنن تو زندگی ادم خیلی زیا ده

چی‌بگم والا.. برای ما هرسالی ک میگذره همه چی کمتر شده.. بخاطر همین عقیدم شده زمان بگذره بیشتر مشکلات حل میشن...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

خب این شرایط یه کم کار می بره ولی حتما می تونی.

اولا که تو روابط جنسی اصلا برا همسرت کم نذار. هیچ وقتم بهش نه نگو

دوما سعی کن خودتم بهش چشم بگی. حتی شده تو چیزای روزمره و ساده. شنیدن این کلمه مردا رو خیلی رام می کنه.

توی تصمیم گیری ها هم وقتی میخوای نظرتو اعمال کنی مستقیم نگو. بگو اگه فلان کارو کنیم اینجوری میشه، اگه اون یکی کارو کنیم اونجوری. حالا خودت می دونی تصمیم با خودته.

بهش محبت کن و احترام بذار تا دوسِت داشته باشه. واقعا مثل یه فرد خیلی مهم باهاش برخورد کن. میذارتت رو چشماش.

راجب خرید هم.... شاید تو تجربه های قبلی خریداتون دیده شما خیلی مشکل پسندی یا بیشتر از چیزی که اون مد نظرشه هزینه میکنی. مردا از زیاد دنبال چیزی گشتن خیلی خسته میشن. یکی دوبار پیشنهاد بده که میخوام بیام. و وقتی رفتی اذیتش نکن😊

هییییچ موقع نباید بد خانواده شونو بهشون بگی. اوضاع رو داغون می کنه. داغووونااااااا...

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
خب نمیشه همیشه خواهر اش هواشو دارند خیلی قربون صدقش میرن اگه یکم سردرد بگیره همشون میریزن میان خونمو ...

تقصير خودته كه عقب وايميسي و اجازه ميدي اونا بيان وسط

نبايد اجازه بدي اگه فهميدي شوهرت مثلا سر درد داره 

اول از همه تو برو سرشو ماساژ بده و كاراي ديگه

خواهر شوهرات هم زنگ زدن بگو دورش خلوت باشه براش بهتره

به خودشم اجازه نده سريع بهشون زنگ بزنه

بگو اگه ميخواي من بهت برسم و صبح تا شب پرستاريتو كنم بهشون خبر نده 

تقصير خودته كه عقب وايميسي و اجازه ميدي اونا بيان وسط نبايد اجازه بدي اگه فهميدي شوهرت مثلا سر درد ...

همش میگن این بچۂ آخره،بچۂ آخره...کار اون دوتا داداششون ندارن سال تا ماه خونشون نمیرن ولی ما تا دلت بخواد سرک می‌کشن تو زندگیمون که ببینن چکار میکنیم،چی می‌خوریم...که به برادرشون سخت نگذره

همش میگن این بچۂ آخره،بچۂ آخره...کار اون دوتا داداششون ندارن سال تا ماه خونشون نمیرن ولی ما تا دلت ب ...

من جات باشم همينكارو كه گفتمو ميكنم 

و اجازه نميدم به هر دليلي پاشم بيان خونم 

شوهر ادم هم بايد آرامش روح ادم باشه نه عذاب 

شوهرم میگه بزار بیان خونمون خونۂ داداششونه اینجا نرن کجا برن

توام جواب بده بگو مگه تو يه داداشي منم آرامش ميخوام 

يهو برو بشين خونه خواهرت بگو تا دلت ميخواد بهم برس