2777
2789

من پدرم عشق دختر بود الانم سه تا خواهریم بعد من خب دختر اولیم بودم همش لوسم میکرد پدر دختری همه جا میبردم

حالا الان با هرکی میرم سر قرار اصلا اون حسو بهم نمیده خوشم نمیاد ازشون😂🥲

همینه میگن دخترا تو خونه تامین باشن از لحاظ روحی و احساسی فریب هر مردی رو نمیخورن و دنبال هر مردی راه نمیفتن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یعنی کار بابات درست بوده .همین که کمبود محبت نداری باعث میشه یه آدم درست انتخاب کنی

اره میدونم ولی مشکلم همینه همشون یجورن تازگی با یکی اوکی شدم بعد حرفای قشنگش اصن به دلم نمیشینه بیرون میریم حسی ندارم دلم میخواد همون لحظه بابام جای اون باشه اخه اینجوری نمیشه که😂🥲

اره میدونم ولی مشکلم همینه همشون یجورن تازگی با یکی اوکی شدم بعد حرفای قشنگش اصن به دلم نمیشینه بیرو ...

ان‌ شاء الله یکی مثل بابات بیاد تو زندگیت .به خوبی اون .صد درصد اونا به خوبی پدرت نیستن که به دلت نمیشینن.بعضی دخترها چنان پدرشون بده که با هر جانوری می تونن باشن فقط می خوان از پدرشون فرار کنند 

همینه میگن دخترا تو خونه تامین باشن از لحاظ روحی و احساسی فریب هر مردی رو نمیخورن و دنبال هر مردی را ...

فریب چیه هیچکی نمیتونه به اون سطح برسه اصلا😂

ولی واقعا رابطه خوب پدر دختری رو واسه همه دخترا آرزو میکنم من مامانم چون بیشتر وقتا سرکار بود خیلی خاطره ندارم باهاش تنها خوش شانسیه زندگیم بابامه😂🙂❤️

ان‌ شاء الله یکی مثل بابات بیاد تو زندگیت .به خوبی اون .صد درصد اونا به خوبی پدرت نیستن که به دلت نم ...

بله شما درست میگین

فک کنم باید با این اقا هم بهم بزنم

مرسی ایشالا همچین کسی پیدا بشه🥲🥺