2777
2789
عنوان

هروقت ترسیدی و تو دلت خالی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 22624 بازدید | 1385 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

_امام_زمانم 💚

✍در این روزگار،

که گناه

لباس عادت پوشیده...

و ایمان

چون شمعی در باد می‌لرزد؛

دستم را بگیر....

تا گم نشوم .💙

السَّلامُ عَلَیْکَ یا شافِعَ المُذْنِبین

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج#  

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

🎥 ما خبر نداریم امام زمان عجّل الله فرجه چقدر زیاد دوستمان دارند ...

⭕️ وقتی ما گناهی مرتکب می شویم، امام زمان عجّل الله فرجه از مادری که بچه‌اش صدمه‌ای می‌بیند، بیشتر غصه دار می‌شوند.

🎙 #حاج_آقا_مجتبی_تهرانی ره

_امام_زمانم 💚

✍مولای من!

من جز تو کسی را ندارم...

تو صاحب منی؛

ای مهربان‌تر از پدر و مادرم!

دستم را رها نکن...

الْسَّلامُ عَلیْکَ یا ابانا یا صاحِبَ الزَّمان.❤️

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج#  

آخ وقتی که مولامون ولی نعمتمون فرمودند شیعیان ما به اندازه آب خوردنی ما رو نمیخوان به غربت و تنهایی ایشون پی میبرم جیگرم میسوزه   

یا صاحب الزمان عج ادرکنی یا صاحب الزمان عج اغثنی

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

🌱#سلام_امام_زمانم 🤍

🔅السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِحُ...

🌱سلام بر تو ای مولایی که یک لحظه ما را فراموش نمیکنی و دستان مهربانت همیشه پشت و پناه ماست...

ديــدن روی تـو بـر ديـده جـلا مـی‌بـخـشد

قـــــدم يـار بـه هــر خـانه صـفا می‌بـخشد

بــدتر از درد جــدايی به خدا دردی نيست

خــاک پـــــاهای تـــو گـفـتند شفا می‌بخشد

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

#امام_زمان

#اَللّهُمَّ‌‌عَجِّل‌‌لِوَلیِّکَ‌الفَرَجَ‌‌وَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ

♨️تنها راه ...

🔸امام زمان(عجل الله) در هیچ حالی ما را فراموش نمی کند، ما هم سزاوار نیست حضرت را فراموش کنیم.

در توسلات، توجهات و گرفتاریهایمان، آن حضرت را صدا بزنیم.

👌خدا می داند اگر راه حل برای گرفتاریهای مادی و معنوی می خواهید، باید "یابن‌الحسن" بگویید. 

ان‌شاءالله مورد عنایت قرار می گیرید. چون ایشان ملاذ و ملجأ شیعه هستند؛ هیچ جای دیگر هیچ راهی جز این نیست.

🖋آیت الله ناصری دولت آبادی رحمة الله

_امام_زمانم💚

🌷 دلم گرفته از این روزگار یا مهدی

🌺 از این زمانه‌ی بی اعتبار یا مهدی

🌷 دوبارہ کردہ هوایت، مدد اباصالح

🌺 دلی که بی تو ندارد قرار یا مهدی

#السلام_علیک_یا_بقیه_الله

🕊🌸

امام_زمانم 💚

پشت دیوار بلند زندگی

مانده‌ایم چشم انتظار یڪ خبر

یڪ أنا المَهدی بگو یا ابن الحسن❤️

تا فرو ریزد حصار غصه ها...

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج#  

السلام علیک یا صاحــ❤ــب الزمـان❤ ❤ ادرکــنـی ❤

سلام خوبی؟ 

چرا درخواست دوستی نمیپذیری؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

♨️ سوال مهمی که روز قیامت از ما می‌پرسند: چه می‌کردی وقتی امام زمانت در غربت و آوارگی بودند؟

✍ روز قیامت از ما نخواهند پرسید که آن زمان که دستان امیرالمومنین (ع) را بستند، زهرای اطهر (س) را بین دیوار و درب آتشین قرار دادند، محسن آل‌الله را به شهادت رساندند، امام حسن مجتبی (ع) را تنها گذاشتند، یا امام حسین (ع) را تشنه لب و مظلومانه سر بریدند، تو کجا بودی.  

چرا که ما در آن دوران حضور نداشتیم و مسئولیتی بر عهده‌مان نبود.

اما قطعاً از غیبت، غربت و مظلومیت مهدی فاطمه (عجّل الله فرجه) سوال خواهند پرسید.

چرا؟ چون ما در عصر حضرت صاحب‌الزمان (عجّل الله فرجه) زندگی می‌کنیم و نسبت به ایشان مسئولیم.

✅ امام صادق (علیه السلام) در مورد آیه‌ی

📜 "یَوْمَ نَدْعُوا كُلَّ أُناسٍ بِإِمامِهِمْ" (اسراء/۷۱)

🔶 به یادآور روزی را که هر گروهی را با امامشان فرا می‌خوانیم.

فرمودند:

🔸 منظور از امام در این آیه، همان امامی است که در میان مردم آن دوران حضور دارد، و او قائمِ اهل زمان خود است.

📗 تفسیر البرهان، ج۳، ص۵۵۳

✍ در این دوران ما نسبت به حضرت مهدی (عج) مسئولیم. اگر در حق امام عصر (عج) کوتاهی کنیم و نسبت به غربت ایشان بی‌توجه باشیم، در قیامت پاسخگوی این بی‌توجهی خواهیم بود. وظیفه ما در عصر غیبت بسیار سنگین است و این مسئولیت نه فقط دعا کردن، بلکه دعای همراه با عمل به وظایف و وفاداری به امام زمان (عج) است.

💚 بیایید با آگاهی و عشق، قدم در راه یاری امام زمان (عج) بگذاریم و سوال مهمی که روز قیامت در مورد ایشان از ما خواهند پرسید را فراموش نکنیم.

🏷 #امام_زمان_عجّل_الله_فرجه

#ظهور

#روز_قیامت