2777
2789
عنوان

هروقت ترسیدی و تو دلت خالی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 22624 بازدید | 1385 پست

آیه یاران مهدی علیه السلام

وَلَئِنْ أَخَّرْنَا عَنْهُمُ ٱلْعَذَابَ إِلَىٰٓ أُمَّةٍ مَّعْدُودَةٍ لَّيَقُولُنَّ مَا يَحْبِسُهُ ٓ أَلَا يَوْمَ يَأْتِيهِمْ لَيْسَ مَصْرُوفًا عَنْهُمْ وَحَاقَ بِهِم مَّا كَانُوا بِهِ يَسْتَهْزِءُونَ

و اگر مجازات را تا زمان محدودی از آنها به تأخیر اندازیم، (از روی استهزا می‌گویند: «چه چیز مانع آن شده است؟!» آگاه باشید، آن روز که (عذاب) به سراغشان آید، از آنها بازگردانده نخواهد شد؛ (و هیچ قدرتی مانع آن نخواهد بود؛) و آنچه را مسخره می‌کردند، دامانشان را می‌گیرد!

سوره مبارکه هود؛ آیه 8

در روايات متعددى كه از طرق اهل بيت (عليهم السلام) به ما رسيده، امت معدوده به معنى نفرات كم، و اشاره به ياران مهدى (عليه السلام) گرفته شده است، به اين ترتيب معنى آيه نخستين چنين مى شود: اگر ما مجازات اين ستمگران و بدكاران را به قيام مهدى و يارانش واگذار كنيم آنها مى گويند چه چيز جلو عذاب خدا را گرفته است؟ تفسیر نمونه (ذیل آیه مذکور)

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امام_زمان_عج_مناجات_سال_جدید#  

خالق مرا از اول، کِی آفرید بی تو

عالم به عالم ذر، من را ندید بی تو

با اولین گناهم، دستم رها شد از بس

شیطان مرا به سویش، دائم کشید بی تو

یک سال آب و جارو، کردم مگر بیایی

یک بار دیگر آمد، #سال_جدید بی تو

من خسته از زمستان، چشمم به سال نو بود

دیدی؟ بهار آمد، اما رسید بی تو

مردم تمام خوشحال، از دیدن شب عید

من که بدم می‌آید، از روز عید بی تو

ابر بهار هر سال، با چشم تر می‌آید

از چشم‌های من هم، باران چکید بی تو

پا در رکاب کردم، تا در رهت بمیرم

دیدم نمی‌توانم، باشم شهید بی تو

عید است و کعبه دارد، رخت سیاه بر تن

می شد مگر بپوشد؟ رخت سفید بی تو

دل بود و عقل بود و، اُمّید بود و شادی

این ماند غرق اندوه، آن نا امید بی تو

«یابن الحسن کجایی؟ مُردم از این جدایی»

آخر نیامدی و، قدّم خمید بی تو

✍ #محسن_ناصحی

اللھم‌عجل‌ݪوݪیڪ‌اݪفࢪج‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌# 😭

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

🍃 امامـ صـادق علیه‌السلامـ

ما أنْعَمَ اللّهُ عزّ و جلّ على عَبدٍ أجَلَّ مِن أنْ لا يَكونَ في قَلبِهِ مَع اللّهِ عزّ و جلّ غَيْرُهُ.

خداوند عزّوجلّ نعمتى بالاتر از اين به بنده‌اش نداده است كه در قلبش جز خدا نباشد.

عدّة‌ الداعی، ص ۲۱۹

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

شعر مناجات امام حسین علیه السلام

هم دل و هم دلبر و هم دل خریدارم حسین

هم سر و هم سرور و هم سر نگهدارم حسین

بی کس و درمانده و بی یار بودم از ازل

لطف کرد و تا ابد شد مونس و یارم حسین

رو سیاه و پر گناه و بی بها بودم ولی

آبرو بخشید من را کرد تیمارم حسین

مو پریشان، دیده گریان، دید هر موقع مرا

خنده ای زد، غصه ها برد از دل زارم حسین

کار راه انداز عالم تا که بیکارم بدید،

نوکری آموخت من را، شد همه کارم حسین

ذکر او ذکر خدا و فکر او فکر خداست

اینچنین شد افضل الاذکار و افکارم حسین

سردی دنیا امانم را بریده بود لیک،

یک محرم آمد و شد گرمِ بازارم حسین

من در این دنیا بجز او، رو نیاوردم به غیر

تا در آن دنیا فقط باشد طلب کارم حسین

روز محشر هم همه اُمیّد من بر اوست، چون

روز محشر می شود ناجیِ از نارم حسین

خط آخر شعر را سمت نگاهش می کشم

خط آخر می نویسم دوستت دارم حسین...

#مجتبی_دسترنج_ملتمس

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

❣سلام_امام_زمانم❣

درد درمان مےشود 🌺🍃

با ذکر يا مهدی مدد

سخت آسان میشود

با ذکر يامهدی مدد

بس کہ آقايم غريب است

و ندارد ياوری

چشم گريان میشود🌺🍃

با ذکر يا مهدی مدد

العجل‌مولای‌غریبم#  🌺🍃

اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ#  

اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج#  

🔴 دو امر لازم برای سعادت دنیا وآخرت

🔵 امام باقر علیه السلام فرمودند:

🌕 اگر خواهان قرار گرفتن در مقامات رفیع هستید، اگر خواهان گشایش در هر امری هستید، اگر خواهان جلب رضایت‌ خداوند می‌باشید، توجّه به دو امر الزامی است:

1⃣ شناخت #امام_زمان علیه السلام

2⃣ اطاعت از #امام_زمان علیه السلام

📚 مکیال المکارم جلد ۲، صفحه ۲۰

________

اللهم عجل لولیک الفرج بحق الزینب سلام الله علیها.

🔴 منتظر واقعی

🔵 منتظر واقعی آن کسی هست که اگر امشب  به او بگویند ، امسال سال ظهور است، و فردا به او بگویند هزار سال دیگر هم امام زمان ظهور نمی کند، ذره ای در فعالیت هایش تاثیری نداشته باشد.

🔹 ما باید تکلیف خود را انجام دهیم، نتیجه با خداست.

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

امام صادق علیه السلام میفرمایند:

هر مومنی آرزوی خدمت به صاحب الزمان را داشته باشد

و برای تعجیل در فرجش دعا کند،

کسی بر قبر او می آید و او را به نامش صدا میزند که فلانی، مولایت ظهور کرده، 

اگر میخواهی بپاخیز و به خدمت امام شرفیاب شو و اگر میخواهی تا روز قیامت بیارام.

بالاترین آرزوی مومنان مشتاق این است که اگر ظهور حضرت از این زمانها به تاخیر افتد، و به این نزدیکی به فیض دیدارش نایل نشویم، بار دیگر در زمان ظهورش به دنیا باز گردیم.و این مهم با دعا برای فرج حاصل میشود.

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمر ...

۳۱۳ مرتبه سهم امروزم🌿 تقدیم به دل غمگین مولا 💚

اللهم عجل لولیک الفرجاللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج

نوشته ات رو خوندم خیلی خوشم اومد 

فکر کردم منظورت خدای مهربونه

چون جز به جز قرآن خدای مهربون با هامون صحبت کرده و 

گفته از رگ گردن بهتون نزدیکترم

خط آخر رو خوندم تعجب کردم

عاشق حضرت مهدی(ع) هستم و منتظر ظهور 

ولی این دلنوشته وصف همراهی خدای بزرگ و بی همتاست با بندگانش

ما حضرت مهدی و امامان و پیامبران رو به خاطر روش زندگیشون که مورد تایید خدای یگانه هست  دوست داریم

و گرنه همه ماها انسانیم و تنها خدای یگانه جاویدانه

العجل‌مولای‌غریبم#  

اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ#  

#اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَ‍‍ج