2821
2789
عنوان

براي چي!؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 34 پست
اي جانم چقدر مراقبته😍😍😍

اره بخدا...یه وقتایی مثل باباها مبشه... مثلا وقتی بارون میاد نمیزاره شیشه ماشینو بدم پایین میگه مریض میشی..منم عصبانی میشم

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
اره بخدا...یه وقتایی مثل باباها مبشه... مثلا وقتی بارون میاد نمیزاره شیشه ماشینو بدم پایین میگه مریض ...

واي من عاشق اينجور كارام چقدر خوبه واي منم ميخوام 😍😍😍😍😍

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مامان ني ني دعا كن بياد 😔 مرسي عسلم ايشالا شمام سال بعد با ني ني بري😍😍😍😍😍😍

الهی ایشالا که بیاد

مرسی ایشالا قسمت خودت بشه مامان بشییی

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
الهی ایشالا که بیاد مرسی ایشالا قسمت خودت بشه مامان بشییی

مرسي عسلم ايشالا😍😍😍

واي تپلي باشه كاپشن سر همي بپوشه كلاس بياد جلو چشماش تو برف بدو إ تو أم دنبالش بدويي كه نخوره زمين قل قلي كوچولو😍😍😍

واي من عاشق اينجور كارام چقدر خوبه واي منم ميخوام 😍😍😍😍😍

تا یه حدیش خوبه...اما من خودم سربه هوام دوست دارم موقع برف و بارون همش بیرون باشم اما شوهرم نه

تا یه حدیش خوبه...اما من خودم سربه هوام دوست دارم موقع برف و بارون همش بیرون باشم اما شوهرم نه

من خيلي دوست دارم استفاده كن رو اينجور مردا لوس شدن تاثير داره لوس شه ببره😍😍😍

شوهرمن بود ولی برف نبود کلا شوهرم اعتقاد داره این کارا قرتی بازیه..اصلا ذوق این کارارو نداره همش می ...

دقیقا مث شوهرم پیرمو فرستادم پایین انقد غر غر غر کرد رف تو اعصابم گفتم تروخدا بلن شو برو سرکارت برا چی مونی خونه قهر کرد رف

اینم از برف ما 

مرسي عسلم ايشالا😍😍😍 واي تپلي باشه كاپشن سر همي بپوشه كلاس بياد جلو چشماش تو برف بدو إ تو أم دنبا ...

اخیییییییی عزیززززمممممم آره آره ایشالا

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
دقیقا مث شوهرم پیرمو فرستادم پایین انقد غر غر غر کرد رف تو اعصابم گفتم تروخدا بلن شو برو سرکارت برا ...

😂والا بخدا یوقتایی مثل پیر مردا میشن

😂والا بخدا یوقتایی مثل پیر مردا میشن

بش میگم این بچه فقط ۷سالشه دفعه اولشه برف ب این زیادی میبینه ذوق داره 

۴۰سالش نیس ک براش عادی باشه 

تا گفتم ۴۰سال بش برخورد😆😆😆😆گف منو میگی گفدم اره😆😆😆😉

من خيلي دوست دارم استفاده كن رو اينجور مردا لوس شدن تاثير داره لوس شه ببره😍😍😍

عشوه و لوس شدن اصلا بلد نیستم اگرم انجام بدم انقد مصنوعیه که خودم اول غش میکنم از خنده

بش میگم این بچه فقط ۷سالشه دفعه اولشه برف ب این زیادی میبینه ذوق داره  ۴۰سالش نیس ک براش عادی ...

واي چه تخريبي😂😂😂😂

عشوه و لوس شدن اصلا بلد نیستم اگرم انجام بدم انقد مصنوعیه که خودم اول غش میکنم از خنده

لعنتي برو يكم بجگونه بحرف😂😂😂

بش میگم این بچه فقط ۷سالشه دفعه اولشه برف ب این زیادی میبینه ذوق داره  ۴۰سالش نیس ک براش عادی ...

😂بخدا دقیقا مثل مایید دیشب با ماشین برد یه دور زدیم بارون میومد ...اخر شب تبدیل شد به برف انقد بهش گفتم پسرمو ببر دم در یه ذره برف ببینه نبرد که گفت سرده سرما میخوره

جالبیش اینه شوهرمن هنوز 30 سالشم نشده 

😂بخدا دقیقا مثل مایید دیشب با ماشین برد یه دور زدیم بارون میومد ...اخر شب تبدیل شد به برف انقد بهش ...

حالا من بابام اينجوريه ولي ما كار خودمونو ميكنيم😂😂😂

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز