2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میخوای چیکار کنی؟؟

ابشده 8100بوده خریدم، تا قبل از ارزونی 70داشتم الان خیلی ضرر کردمفرداهم پول لازمم

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 

خداقا ایرانو به کجا رسوندی که مردم بخاطر چس مثقال طلایی که دستشونه ارزو میکنن کلا طلا بره بالا/:

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

طلا دوباره میره بالا،ایران و امریکاهم توافق نمیکنن،

ترامپ گفته ایران نباید صلاح هسته ای داشته باشه!!!!!مگه همچین چیزی میشه؟؟؟یعنی واقعا رهبر قبول میکنه اینو؟؟!!الان تا میتونید طلا بخرید ،الان کف قیمته اومده پایین اگه توافق نشه یهو میره بالا

طلا دوباره میره بالا،ایران و امریکاهم توافق نمیکنن،ترامپ گفته ایران نباید صلاح هسته ای داشته باشه!!! ...

اما صحبتا به جاهای خوبش رسیده 😁

انشالله که تورم به حداقل میرسه

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

ابشده 8100بوده خریدم، تا قبل از ارزونی 70داشتم الان خیلی ضرر کردمفرداهم پول لازمم

خب امروز بفروش 

چون هی داره میاد پایین

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒